Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη απώλεια για το σκάκι της Εύβοιας

Απεβίωσε στις 4/1/2017, σε ηλικία 86 ετών, ο αρχαιότερος Σκακιστής στην Ελλάδα, Νίκος Γιαμαρέλλος. Διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.).
Υπήρξε εκ των ιδρυτών και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών
και ήταν γνωστός για το πάθος του για την Ευβοϊκή και το σκάκι γενικότερα και ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή ανάπτυξη του σκακιού στην Εύβοια.
Ήταν αυτός που μας ώθησε το 2006 στη δημιουργία ενός πρότυπου σκακιστικού σωματείου, την Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος Παλαμήδης ο Ευβοεύς, που θα είχε σαν σκοπό την ανάπτυξη και τη διάδοση του αθλήματος σε όλη την Εύβοια.

Η ευγενική του παρουσία θα λείψει από όλους.

Ευχή μας να βρεθούν άξιοι συνεχιστές της προσπάθειάς του που θα υπηρετήσουν το Ευβοϊκό σκάκι με το ίδιο πάθος και μεράκι.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα Πέμπτη 5/01/2017 στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Κυπαρίσσι του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων στις 13:00.

Εκ μέρους της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος, "Εκφράζουμε στους οικείους του, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας συγκίνηση για την απώλεια του αγαπημένου φίλου μας Νίκου Γιαμαρέλλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...