Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Κύμη και τις Κονίστρες

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ συμμετέχοντος του Βασίλη Δεμερτζή σε Κύμη-Κονίστρες για την αποτίμηση της καταστροφής από την επέλαση του χιονιά.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βασίλειος Δεμερτζής συμμετείχε σε κλιμάκιο της Δημ.Τ.Ο. Κύμης – Αλιβερίου της ΝΔ, το οποίο επισκέφθηκε τις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.
Στο κλιμάκιο πέραν του προέδρου της κ. Δημήτρη Κρόκο μετείχαν και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας κ. Πέτρος Ποδάρας με τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. κ. Νίκο Βογιατζή και κα Δήμητρα Χρυσοβέργη. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της
περιοχής με στόχο να καταγράψουν και να μεταφέρουν την πραγματική εικόνα της καταστροφής και τις ανάγκες που έχει η ευρύτερη περιοχή για να ανακάμψει.


Το κλιμάκιο συναντήθηκε και ενημερώθηκε στο Δημαρχείο της Κύμης, με τον αντιδήμαρχο κ Αλέξανδρο Θεοδώρου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ευάγγελο Μπελιά, Γιώργο Κότσαρη και Φίλιππο Βογιατζή από το ΤΣ των Καλημεριάνων από τους οποίους και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία. 

Τα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο, Μητροπολίτη, Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ, ο οποίος ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή συνέπεια της βαθιάς κρίσης, τα οποία και επιδεινώθηκαν δραματικά από την επέλαση του χιονιά. 

Στην επόμενη στάση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσίασαν τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν με βασικές ελλείψεις στον ατομικό τους εξοπλισμό, σε υποδομές και οχήματα τα οποία κάποια από αυτά μπορούν να χαρακτηρισθούν και επικίνδυνα λόγο παλαιότητας, φθαρμένων ελαστικών και έλλειψη συντήρησης. 

Στις Κονίστρες συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Κόκκο ο οποίος και περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που λειτουργεί το ΕΚΑΒ στο νομό και την αυταπάρνηση των πληρωμάτων για την ασφαλή και έγκαιρη διακομιδή των περιστατικών. 

Το κλιμάκιο δεσμεύτηκε να μεταφέρει την εικόνα της καταστροφής που επικρατεί στην περιοχή με σχετικό υπόμνημα στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και στους αρμόδιους φορείς για τις δικές τους ενέργειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...