Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Μανώλης: Αποτελεί τιμή η επιλογή μου στη λίστα των 15 πρώτων από το Μητρώο Στελεχών στη ΝΔ

Με αφορμή την επιλογή μου στη λίστα των 15 πρώτων που αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών στη ΝΔ, σας στέλνω την ακόλουθη δήλωση:

"Η επιλογή μου στους 15 πρώτους -που αναδείχθηκαν μέσα από μία ανοιχτή, απαιτητική και αξιοκρατική διαδικασία το Μητρώο Στελεχών- αποτελεί τιμή. Αποτελεί παράλληλα και ευθύνη.

Έχω μάθει να αγαπώ την ευθύνη και να εργάζομαι σκληρά για να δικαιώσω όσους μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Το ίδιο θα κάνω και
τώρα! 


Θα εργαστώ σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να δικαιώσω, αφενός, όσες και όσους με επέλεξαν και να πείσω, αφετέρου, όσους και όσες περισσότερες μπορώ ότι αξίζει να εμπιστευτούν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που βασικό στόχο έχει να φέρει το πολυπόθητο οξυγόνο στην πατρίδα μας.

Εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζω ότι, ο βασικότερος λόγος για την κρίση του πολιτικού μας συστήματος είναι η δυσαρμονία ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στις μετεκλογικές πρακτικές. 

Η βούληση του προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανατρέψει την παραδοσιακή πρακτική και να υλοποιήσει την δέσμευσή του για αξιοκρατία, αξιολόγηση, ανανέωση και διαμόρφωση πλαισίου ίσων ευκαιριών, συμβάλει εμπράκτως στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και γεννά την προσδοκία ότι διαμορφώνονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ανάταση και ανάπτυξη.

Τον ευχαριστώ, λοιπόν, που μου δίνει την ευκαιρία να συστρατευθώ σε αυτήν την προσπάθεια και να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη από όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί."

Με εκτίμηση, 
Γιάννης Μανώλης 
Programme & Financial Manager EEE UNESCO

Σύντομο βιογραφικό 

Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στο Μαρμάρι Ευβοίας. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Χαρά Γεωργατζή, από τις Ροβιές Ευβοίας, και έχουν ένα παιδί. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Μαρμαρίου και το Γενικό Λύκειο Καρύστου. 

Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία από το London School of Economics & Political Science.

Υπέβαλε την διδακτορική του διατριβή στον Τομέα Δημόσιου Δικαίου και Πολιτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εκκρεμεί η υποστήριξη). Έχει κάνει τρεις επιστημονικές ανακοινώσεις σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια. 

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως: α) Χειμερινό Σχολείο UNESCO για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση στο Γραφείο UNESCO Βενετίας β) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο UNESCO στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Γραφείο UNESCO Ντακάρ γ) Χειμερινό Σχολείο Μεθοδολογίας & Πολιτικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και δ) Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στις Τεχνικές Διαπραγμάτευσης στη Σχολή Διακυβέρνησης J.F.K του Harvard. 

Εργάζεται ως Programme & Financial Manager στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, με κύριες αρμοδιότητες την άντληση κεφαλαίων και τη διαχείριση ευρωπαϊκών και διεθνών προγραμμάτων. 

Είναι αν. μέλος στην Επιτροπή Στρατηγικής του Προγράμματος crowdfunding "Act4Greece" της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Πριν ενταχθεί στην UNESCO, εργάστηκε στις ενημερωτικές πύλες www.news.gr & www.24h.gr. 

Έχει διατελέσει σύμβουλος δημόσιας πολιτικής και ανάπτυξης και έχει συνεργαστεί τόσο με δημόσιους όσο και με ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Τουρισμού, τη Στέγη Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, καθώς και τις εταιρείες "ΉΡΩΝ" και "Interamerican". 

Για σύντομο χρονικό διάστημα εργάστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις εταιρείες "Ankit Media" στο Λονδίνο και "GAOTIME" στη Σαγκάη. 

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και για μια διετία πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και για δύο έτη υπεύθυνος οργάνωσης της 7μελούς Γραμματείας Πόλεως. 

Συμμετέχει ενεργά ως εμπειρογνώμονας στις ομάδες εργασίας της ΝΔ για το κυβερνητικό πρόγραμμα. 

Τον Ιανουάριο του 2017, κατόπιν μιας ιδιαίτερα απαιτητικής και αξιοκρατικής διαδικασίας αξιολόγησης (Μητρώο Στελεχών), επιλέχθηκε στη λίστα με τα 15 πρώτα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

1 σχόλιο:

  1. Αν και κάποια κομματικά ευβοιωτικα συντρόφια σου απ ότι αντιλήφθηκα δεν χάρηκαν και τόσο με την επιλογή...

    Μπράβο ΄σου Γιάννη

    Εξάλλου η άξια της επιλογής θα φανεί μελλοντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...