Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. Καρύστου: Στηρίζουμε με εμπιστοσύνη τους θεσμούς και δίνουμε αγώνα για να ανατρέψουμε χρόνιες καταστάσεις

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καρύστου με τη λήξη του α' γύρου του πρωταθλήματος αλλά και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ τις πιο εγκάρδιες ευχές στην Ένωση των ποδοσφαιρικών σωματείων,στην Επιτροπή πρωταθλημάτων,Διαιτησίας και του Συνδέσμου Διαιτητών της Εύβοιας για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Διοργανώσεις οι οποίες παρουσιάζουν φυσικά και προβλήματα,σχετικά με τα οικονομικά των σωματείων και που η λύση ανήκει στην Πολιτεία. Η διαφορά ηλικίας επίσης των ανδρικων πρωταθλημάτων είναι
ένα προβλημα.

Στηρίζουμε με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ τους θεσμούς και δίνουμε αγώνα για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ χρόνιες καταστάσεις που δεν υπάρχουν μόνο στην πόλη μας αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Όπως είναι η προκατάληψη, η έλλειψη εμπιστοσύνης σε κάθε λάθος, ο φανατισμός κλπ.

Συγχαίρουμε τους αντιπάλους μας για το αθλητικό τους παιχνίδι και τη φιλοξενία τους, όπως και τη Διαιτησία ΟΛΩΝ των αγώνων πρωταθλημάτων και Υποδομών.

Θα ήταν παραλειψή μας να μην τονίσουμε και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας του ανδρικού τμήματος και της Ακαδημίας και τη δουλειά των προπονητών καθηγητών φυσικής αγωγής Θωμά Μαραζόπουλου, Βαγγέλη Πολυχρονίου και του τιμ των εφόρων-συνοδών του Συλλόγου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...