Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο, στην κεντρική πλατεία Αλιβερίου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΚΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΤ. ΕΥΒΟΙΑΣ - ΣΥΝ/ΧΩΝ ΝΟΤ. ΕΥΒΟΙΑΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΟΓΕ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ)

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚENΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Να οργανώσουμε τον αγώνα μας για: ένα ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:

· Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του χρόνου.

· Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας. 

· Πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση όλων των δημόσιων Μονάδων Υγείας-Πρόνοιας και των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

· Μαζικές προσλήψεις μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης επιστημονικού και υγειονομικού προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

· Να καλυφθούν ΤΩΡΑ οι υγειονομικές ανάγκες όλων των ανασφάλιστων

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο αγώνα πραγματοποιήθηκε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-12 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο ΑΛΙΒΕΡΙ πλατιά σύσκεψη των 30 σωματείων - συλλόγων - φορέων που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας Σωματείων.

Έγινε γόνιμος διάλογος για τις αιτίες του προβλήματος και την προδιαγεγραμμένη κατάληξη - κλείσιμο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ αν δεν παρέμβει διεκδικητικά ο λαός της περιοχής.

Συνδέθηκαν το προβλήματα του τομέα Υγείας με τα γενικότερα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει κάθε λαϊκή οικογένεια σήμερα, ανεργία, περικοπή μισθών και συντάξεων.

Αποφασίστηκε

Άμεση συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου ΧΑΛΚΙΔΑΣ για αμφίπλευρη ενημέρωση.

Συλλογή υπογραφών στήριξης του αγώνα από το λαό της περιοχής.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ να πραγματοποιηθεί παλλαϊκή προειδοποιητική συγκέντρωση – συλλαλητήριο, στην κεντρική πλατεία του ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Με ανακοινώσεις όλοι οι φορείς να ενημερώσουν τα μέλη τους για τα προβλήματα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και για τις αποφάσεις της σύσκεψης.

Συμμέτοχη στην απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων της 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Νέα σύσκεψη Σωματείων - Συλλόγων - Φορέων για εκτίμηση της κατάστασης και νέες αποφάσεις μετρά την προειδοποιητική συγκέντρωση της 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την πρωτοβουλία Σωματείων 6974434394

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...