Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των διπλωματούχων μηχανικών δημοσίου του Ν. Εύβοιας

Την Παρασκευή 9/12/2016, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των διπλωματούχων μηχανικών δημοσίου του Ν. Εύβοιας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα, ήταν η έγκριση του διοικητικού και

οικονομικού απολογισμού της Ένωσης μετά την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το έτος 2015-16.

Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, Αλ. Βαγγελάκος παρουσίασε το διοικητικό απολογισμό του Δ.Σ., ενημερώνοντας για τις δράσεις και τις ενέργειες του συλλόγου που έγιναν τον τελευταίο χρόνο.

Ανάμεσα σ’ αυτά που αναφέρθηκαν, ήταν η συνέχιση της διοργάνωσης των πιστοποιημένων σεμιναρίων επιμόρφωσης από την ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για τα μέλη της στη Χαλκίδα, σχετικά με θέματα εφαρμογής της τεχνικής και πολεοδομικής νομοθεσίας, καθώς και η κινηματική και αγωνιστική δράση της Ένωσης, που συμμετείχε σ’ όλες τις απεργίες, συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις που έγιναν το έτος 2015-16, μετά τις επώδυνες συνέπειες που υπέστη ο κλάδος, όπως οι σημαντικές απώλειες των αποδοχών των μηχανικών, η ραγδαία μείωση των δομών και η συρρίκνωση των τεχνικών υπηρεσιών του δημοσίου, η ισοπέδωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων, η υποβάθμιση της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι σημαντικές περικοπές των ήδη πολλαπλά μειωμένων συντάξεων και η οριστικοποίηση του ηλικιακού ορίου πλέον στα βαθιά γεράματα μετά τη ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Για το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος: Αλ. Βαγγελάκος, Δρ. Πολιτικός Μηχ/κος
Ο Γεν. Γραμματέας: Iωαν. Κυριάκης, Αρχιτ. Μηχανικός 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...