Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας: Ο Αϊ- Βασίλης έρχεται....."

Η καταγραφόμενη δημοσκοπική κατάρρευση της κυβέρνησης - πρώτη φορά στη νεώτερη ιστορία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα - έχει συνέπειες. Τον πανικό και τις σπασμωδικές ενέργειες.

Η " πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση" και ο επικεφαλής της, ενδεδυμένος με τη στολή του Αϊ- Βασίλη, λόγω των ημερών, αντί για καθρεφτάκια, θεώρησαν σκόπιμο να μοιράσουν " βοήθημα" στους
χαμηλοσυνταξιούχους.

Σ' αυτούς από τους οποίους, προηγουμένως, είχαν φροντίσει ν' αφαιρέσουν πολλαπλάσια. Σ' αυτούς από τους οποίους στέρησαν τη στοιχειώδη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης, με άτεγκτη σκληρότητα και πρωτοφανή δουλοπρέπεια στα κελεύσματα των πιστωτών.


Ψευδόμενοι και πάλι, παριστάνουν οτι ακολουθούν, δήθεν, αναδιανεμητική πολιτική, υπέρ των ασθενεστέρων, από το πλεόνασμα της, δήθεν, επιτυχούς διακυβέρνησης. 

Ταυτόχρονα έχουν παύσει οποιαδήποτε πληρωμή του δημόσιου στους πιστωτές του, στερώντας από τη δεινοπαθούσα, εξ αιτίας της ανικανότητας και  ιδεοληψίας τους, ελληνική οικονομία, πολύτιμους πόρους. Αυτούς που πραγματικά θ' αναζωογονούσαν τη χειμαζόμενη οικονομία και επιχειρηματικότητα και θα συντελούσαν στη μείωση της ανεργίας και τόνωση των ασφαλιστικών ταμείων που καταρρέουν, μετά τις " επιτυχείς" παρεμβάσεις Κατρούγκαλου! 

Όσο, όμως, κι αν προσπαθούν να διαστρέψουν τα δημοσκοπικά ευρήματα, αυτά επιβεβαιώνονται από τις διεξαγόμενες  εκλογές στους μαζικότερους φορείς έκφρασης. 

Στην ΑΔΕΔΥ, στο ΤΕΕ και τελευταία στους οικονομολόγους, τ' αποτελέσματα καταγράφουν τη συντριπτική υπεροχή της ΝΔ και την οδυνηρή πραγματικότητα, για τις επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Αυτή που ο επικεφαλής της προσπαθεί, ματαίως, ν' αποφύγει με ταξιδάκια και ψευδοϋποσχέσεις για διαφαινόμενη ανάκαμψη της οικονομίας, όταν οι δείκτες καταγράφουν, ο ένας μετά τον άλλον, τη συνεχιζόμενη αποεπένδυση σε κάθε τομέα της. 

Ταυτόχρονα, έμπλεοι ανησυχίας οι Έλληνες, παρακολουθούμε τη δουλοπρεπή έως επικίνδυνη συμπεριφορά της κυβέρνησης, έναντι των θρασύτατων δηλώσεων και ανιστόρητων ερμηνειών, των, κάθε επιπέδου, εκπροσώπων της γείτονος.

Αυτοί, εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα και ολιγωρία της, υλοποιούν σχέδια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και αποπειρώνται δημιουργία νέων "γκρίζων ζωνών" που φθάνουν έως την Εύβοια.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν ανίκανοι. Κατέστησαν επικίνδυνοι. Καιρός να φανούν και χρήσιμοι... με την ταχύτερη απομάκρυνσή τους.! Ο λαός μας μπορεί να τους βοηθήσει σ' αυτό! 

Θανάσης Ψαρράκης 
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας
ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...