Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συγκέντρωση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΖΟΥΡΑ» στα δικαστήρια της Χαλκίδας

Το σωματείο μας την Πέμπτη 1/12 θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στα δικαστήρια της Χαλκίδας, όπου επιχειρείται ο πλειστηριασμός του εργοστασίου που εργάζονταν μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας.

Η εργοδοσία προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτούς και να το δώσει τσάμπα σε πρώην ανταγωνιστή της που θέλει να το δουλέψει με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και με

μισθούς πείνας. 


Μέχρι τώρα με τους αγώνες μας και τη συμπαράσταση πλήθος σωματείων και εργαζομένων έχουμε εμποδίσει αυτούς τους σχεδιασμούς. Καλούμε όλα τα σωματεία να συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε γιατί τέτοιες εξελίξεις είναι αρνητικές για όλη την εργατική τάξη. 

Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού είναι μεγάλες καθώς σειρά πτώχευση και πλειστηριασμός γίνονται σε συνεννόηση για να γλιτώσουν χρέη και να υπηρετήσουν συγκεκριμένους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς. 

Κλιμακώνουμε τη δράση μας με μαζική συμμετοχή και στην πανεργατική απεργία στις 8 Δεκέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία αγοράς στις 10.30 πμ 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος
Τζαβάρας Γιάννης

Η γεν. Γραμματέας
Ντούλτσα Πελαγία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...