Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Αιδηψό

Μήνυμα αισιοδοξίας για την Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος από την Αιδηψό της Ευβοίας, όπου βρέθηκε.

Μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στελεχών και φίλων του κόμματος που διοργάνωσαν η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αιδηψού και Ιστιαίας σε συνεργασία με την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας ο κ. Λοβέρδος υπερασπίστηκε των αρχών και των πολιτικών τους δηλώνοντας ότι οι πολίτες καθημερινά όλο και περισσότερο αγκαλιάζουν την προσπάθεια που κάνει το
ΠΑΣΟΚ αντιλαμβανόμενοι την πατριωτική και έντιμη συνέπεια που τους διέπει.


«Όποτε και αν γίνουν εκλογές είμαστε έτοιμοι και θα βγούμε πιο δυνατοί. Αυτή την φορά η κάλπη θα δικαιώσει και θα ανταμείψει τον αγώνα που κάνουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας απαλλαγμένοι από λαϊκισμό και ψέματα.

Είμαστε αποφασισμένοι να αντιταχθούμε στην καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να διεκδικήσουμε την επαναφορά στην ομαλότητα της οικονομίας και της κοινωνίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στο ακροατήριο της κατάμεστης αίθουσας του Πνευματικού κέντρου της λουτρόπολης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και στα προβλήματα και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της Ευβοίας δίνοντας έμφαση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της διαχείρισης απορριμμάτων και υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα ανάπτυξης πρέπει να έχουν άμεση ανταπόδοση στον πολίτη.

Ο κ.Λοβέρδος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους πολιτικούς του φίλους που βρέθηκαν στην Αιδηψό για να τον συναντήσουν και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...