Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ προς τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Χαλκίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" τα Μέλη και οι Φίλοι του ευχαριστούν θερμά την πρωτοβουλία που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χαλκίδας , μετά από ομόφωνη απόφασή του, να ενισχύσει οικονομικά τις προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρό του κα Μαρία Κωτσή , η οποία είναι ενεργό μέλος του συλλόγου μας, που απεφάσισε μετά την ανάληψη της Προεδρίας του Ομίλου η πρώτη εκδήλωσή του να είναι υπέρ των σκοπών του Συλλόγου
μας. 

Έδωσε δε την ευκαιρία στην Πρόεδρο κα Ειρήνη Μερτζιάνη να κάνει μια σύντομη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση στους παρισταμένους αναφορικά με τις δραστηριότητες και το έργο του Συλλόγου "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" . 


Η πραγματοποιηθείσα φιλανθρωπική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το συντοπίτη μας πλαστικό χειρουργό Δρ. Δημήτριο Γκρίτζαλη , στο ξενοδοχείο" Lucy" στις 20 Νοεμβρίου 2016, είχε μεγάλη ανταπόκριση και προς τούτο ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία της και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χαλκίδας. 

Ενέργειες όπως αυτή του ομίλου προάγουν το πνεύμα της αλληλεγγύης, του αλτρουισμού μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των ευάλωτων πράγμα που βοηθά στην άμβλυνση των προβλημάτων. Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...