Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

«Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς από δανειολήπτες». Τα σπίτια των ελλήνων κινδυνεύουν

Στα έδρανα του Περιφερειακού συμβούλιου Στερεάς Ελλάδας θα βρεθεί ο εκπρόσωπος των δανειοληπτών, Παντελής Αντωνιάδης σε μια νέα παρέμβαση στην τοπική αυτοδιοίκηση από τον Σύλλογο Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου
 http://www.daneia-chf.gr/archiki.html 

Με αίσθημα ευθύνης θα απευθύνει κάλεσμα για την δημιουργία μιας ευρύτερης πολιτικής στα πλαίσια κοινωνικής συμμαχίας για την αποτελεσματική και άμεση αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος των δανείων σε ελβετικό φράγκο που αφορά χιλιάδες οικογένειες. 

«… Αναμφισβήτητα η είδηση πως το σπίτι του συνανθρώπου και γείτονα μας θα χαθεί, αφορά άμεσα την τοπική αυτοδιοίκηση που επιβάλλεται να σταθεί στο πλάι μας. Ειδικά τώρα, μετά και την επιβολή μειώσεων μισθών – συντάξεων και την ανεργία η οποία μας μαστίζει τα τελευταία χρόνια, τα σπίτια των ελλήνων κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ! Οι πρόσφατες εξελίξεις με τα funds δεν μας σταματούν, αντιθέτως μας πεισμώνουν και συνεχίζουμε πιο δυναμικά τον αγώνα μας. Ας ενώσουμε μαζί την φωνή μας προς τους αρμοδίους αφού έτσι θα ακουστούμε δυνατότερα…»

Πιο συγκεκριμένα με την παρέμβαση του ο εκπρόσωπος των δανειοληπτών :

- θα αιτηθεί την νομοθέτηση της 1ης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο δικαστικής απόφασης 334/2016 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από ασκηθείσα συλλογική αγωγή.

- Θα τονίσει πως η άμεση εφαρμογή του διατακτικού της ιστορικής δικαστικής απόφασης, αυτόματα θα τονώσει την αγορά, αφού το καπέλο των δόσεων (έως και 57% επιπλέον) που καλούνται τώρα τα χιλιάδες νοικοκυριά να καταβάλλουν, αυτόματα θα μετακυλήσει στην καθημερινότητα του πολίτη, δηλαδή στην αγορά δίνοντας την ένεση τόνωσης που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
  
Στον αντίποδα θεωρούνται αχαρτογράφητα νερά οι συνέπειες, μπροστά στο ενδεχόμενο να κοκκινίσουν και άλλες χιλιάδες νέα δάνεια που έως τώρα κινούνται οριακά .

Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...