Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Χρηματοδότηση 1.058.800€ για τεχνικά έργα σε λιμάνια της Εύβοιας

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση εξήντα δύο (62) έργων αποκατάστασης ζημιών, βελτίωσης της λειτουργικότητας και  αντιμετώπισης προβλημάτων ασφάλειας σε δεκάδες μικρά και μεγάλα λιμάνια όλης της χώρας.
Επενδύσεις λιμενικών έργων σε περιοχές που έχουν εντοπιστεί σημαντικά προβλήματα, ασφάλειας και αποκατάστασης ζημιών, ύψους 4,782,000.00€ επιχορήγησε για το 2016
το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ).

Συγκεκριμένα, στις επενδύσεις που αποφασίστηκαν για το 2016 συμπεριλαμβάνεται και ο Νομός Ευβοίας με Χρηματοδότηση έργων σε Σκύρο, Μαντούδι, Κύμη, Χαλκίδα, Μαρμάρι, Κάρυστος, N.Στύρων, Αιδηψου, κτλ, ύψους 1.058.800€ για την αποκατάσταση ζημιών, βελτίωση της λειτουργικότητας και αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας των λιμανιών.

Δείτε αναλυτικά το σύνολο των εγκεκριμένων έργων για τους λιμένες της Ευβοιας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Προγράμματος Διαύγεια εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...