Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σαββατιάτικος... περίπατος για την ΑΕΚ ο αγώνας με τη Κύμη


Τη συντριβή γνώρισε στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης από την ΑΕΚ με 81-55. 
Το παιχνίδι δεν αξίζει περισσότερης προσοχής...  μιας και
η Ένωση έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη νεοφώτιστη Κύμη, υποχρεώνοντας την  ομάδα της Ευβοίας στη δεύτερη απώλεια, και πρώτη στην έδρα της στο πρωτάθλημα της Basket League

Σαββατιάτικος... περίπατος ο αγώνας

Με το ημίχρονο να τελειώνει 14-46, στο δεύτερο μέρος, Μόργκαν, Σχίζας και Ελ Αμίν της Κυμης προσπαθούσαν να μαζέψουν τη διαφορά, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την ΑΕΚ να διατηρεί το σκορ πάνω από τους 30 πόντους

Με την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων να είναι εμφανείς σε όλο το αγώνα, το τελικό 55-81 ήρθε απολύτως φυσιολογικά. 

Μοναδικός... διψήφιος για τη Κύμη, ο Τζόρνταν Μόργκαν, με 11 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 6-29, 14-46, 31-65, 55-81.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 7 (6 ριμπ.), Τσούπκοβιτς 9, Σταμάτης 6, Πάμπλαντ, Ελ Αμίν 9 (6 ριμπ.), Σχίζας 9 (1),. Σιγκούνας 2, Κατράνας, Τζόλος 2, Κωνσταντακόπουλος, Μόργκαν 11 (7 ριμπ.).

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 4, Βασιλειάδης 11 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Μαυροειδής 7 (6 ριμπ.), Ουίλιαμς 3 (1), Σάκοτα 9 (1), Μιλόσεβιτς 8, Χαριτόπουλος 5 (1), Ντίξον 18 (3), Φάλκερ 4, Ιβάνοβιτς 9 (2), Σκουλίδας.

Ανακοίνωσε Στέφεν Ογκουλάουα Αντεγκμπόγιε η Κύμη

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την συμφωνία της με τον Βρετανό αθλητή Stephen Ogooluwa "Ogo" Adegboye. Ο Adegboye είναι 29 ετών, γεννημένος στις 23/9/1987, έχει ύψος 1.82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα κατάγεται από την Νιγηρία, αλλά έχει πάρει την αγγλική υπηκοότητα, ενώ είναι μάλιστα και διεθνής με τη χώρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Βρετανός γκαρντ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2011-12 στο Κυπριακό πρωτάθλημα, όπου έμεινε και την επόμενη χρονιά. Tο 2013 ο Adegboye ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για λογαριασμό της Κηφισιάς, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στον Άρη. Η επιτυχημένη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το «διαβατήριο» για την μεταγραφή του στην Ιταλία, όπου έπαιξε σε τρεις διαφορετικές ομάδες, στην Vanoli Cremona, στην Juvecaserta Basket και στην Viola Reggio Calabria. Τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της Κύμης SEAJETS και να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο κόουτς Μπρατσιάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...