Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Άνθρακες ο «θησαυρός» του κ. Σίμου Κεδίκογλου

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας το απόσπασμα από το βιβλίο συμβάντων του Λιμεναρχείου Αίγινας για το τραγικό συμβάν με την μοιραία σύγκρουση των δύο σκαφών στις 16 Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα
Σε ανακοίνωσή του, ο Υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας στο βουλευτή Ευβοίας αναφέρει:

''Άνθρακες ο θησαυρός του κ. Κεδίκογλου για το δήθεν αποδεικτικό στοιχείο που, ενώ δεσμεύτηκε να καταθέσει στη Βουλή, προτίμησε να το δημοσιοποιήσει δια του φιλικού σε αυτόν Τύπου.

Το σήμα του Λιμενάρχη Αίγινας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά το οποίο στάλθηκε στις 3.10΄ξημερώματα της 17ης Αυγούστου 2016 και αναφέρει πράγματι τη φράση «και περί ώρα περίπου 12.30» δεν αποτελεί παρά μόνο μια πρώτη αναφορά του συμβάντος και όχι λεπτομερή περιγραφή του χρόνου στον οποίο ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο.

Στο «Ημερολόγιο Συμβάντων» του Λιμεναρχείου Αίγινας, απόσπασμα του οποίου δημοσιοποιώ, αναφέρεται ακριβώς η ώρα 12.48, όπως πραγματικά κατεγράφη και μπορεί να ελεγχθεί από όποιον θέλει σε συσχέτιση και με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου που έδωσε την πρώτη ειδοποίηση.

Προσπάθησα μάταια, στη Βουλή να πείσω τον κ. Κεδίκογλου να σοβαρευτεί ενημερώνοντας τον ότι τα στοιχεία που παραθέτω είναι τα ακριβή, λεπτομερή και επίσημα. Όμως εκείνος επιμένει στο τυφλό μίσος εναντίον της Κυβέρνησης

Καλό το παραμύθι σας κύριε Κεδίκογλου, αλλά δεν έχει Δράκο. Συμφωνούμε πάντως ότι έπεται συνέχεια.

Σας επισυνάπτουμε απόσπασμα του Ημερολογίου Συμβάντων. 

Σχετικά ΑρχείαΚεδίκογλου: «Η απόδειξη για το πρώτο ψέμα του κ. Δρίτσα»

Ο Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας,  κ. Σίμος Κεδίκογλου  έκανε  την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσα στα πολλά που είπε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Δρίτσας σήμερα στη Βουλή, αρνήθηκε επίμονα, ότι το Λιμενικό Σώμα είχε ειδοποιηθεί από τις 12:30 και με προκάλεσε, αν έχω στοιχεία, να τα καταθέσω.

Παρουσιάζουμε, λοιπόν, το Σήμα που αποδεικνύει, ότι το Λιμενικό Σώμα ήταν ενήμερο από τις 12:30 την ημέρα της τραγωδίας στην Αίγινα.

Είναι η απόδειξη για το πρώτο ψέμα του κ. Δρίτσα. Έπεται συνέχεια…»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...