Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας: Έναρξη λειτουργίας Μητρώου Πολιτικών Στελεχών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε χθες, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, το μητρώο πολιτικών στελεχών του κόμματος, με τη λειτουργία του οποίου επιδιώκεται η ανανέωση με αξιοκρατία και το άνοιγμα στην κοινωνία. Στόχος είναι η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων με πολιτικό εκφραστή τη Νέα Δημοκρατία.


Μέσα από το http://ananeosi.nd.gr ο κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται να γίνει πολιτικό στέλεχος ή να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του βουλευτή, μπορεί να το κάνει με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο. 

Επισημαίνει σχετικά ο Πρόεδρος του Κόμματος:

«Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας σε στελέχη τα οποία δεν γνωρίζουμε και όχι στα ήδη ενεργά πολιτικά στελέχη. Τους βουλευτές τους γνωρίζουμε, τους πολιτευτές τους γνωρίζουμε, τους υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους τους γνωρίζουμε. Είμαστε, όμως, απολύτως πεπεισμένοι ότι υπάρχει στην κοινωνία των πολιτών ένα “χρυσωρυχείο” ανθρώπων δραστήριων, με κοινωνική παρουσία, με επαγγελματική επάρκεια, με πολιτική ευαισθησία, με πολιτικό κριτήριο, που θα ήθελαν – υπό προϋποθέσεις – να ασχοληθούν με τα κοινά. Και οι οποίοι απλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν και πως να έρθουν σε επαφή με τα Κόμματα. Και επιμένω πάρα πολύ σε αυτήν ακριβώς τη διαπίστωση».

Απευθυνόμαστε σε αυτούς τους άξιους ανθρώπους και τους καλούμε να έρθουν, να ενεργοποιηθούν και να αξιολογηθούν. Μαζί, δημιουργούμε τη νέα γενιά πολιτικών στελεχών που έχει ανάγκη η Ελλάδα. 

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...