Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αν θέλει την αυτοδυναμία πρέπει να...

Η ΝΔ αν θέλει να κατακτήσει την αυτοδυναμία.. (που το θέλει) πρέπει να κατακτήσει 3 στόχους:
1. Ιδεολογική επικράτηση τώρα που η αριστερή ιδεολογία έχει ταυτιστεί με την αποτυχία την μιζέρια και τον κοινωνικό διχασμό. Όλοι πλέον οι πολίτες παραδέχονται ότι η λύση είναι στην φιλελεύθερη οικονομία ( κάτω οι φόροι, πάνω οι επενδύσεις, πιο ευέλικτο κράτος, όχι ζωή με δανεικά)

2. Κοινωνική υπεροχή με επιλογή των ικανών στην ζωή, να αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση στα ψηφοδέλτια μας και μετά στη βουλή. Όχι ανεπάγγελτοι, όχι χρεωμένοι που ψάχνουν να σωθούν μέσω πολιτικής, όχι "υπάλληλοι" συμφερόντων και ανδρείκελα μεσαζόντων..

3. Λαϊκή αποδοχή μέσα από μια ρητορική που θα έχει παλλαϊκά και εθνικά χαρακτηριστικά. Το έκανε ο Κων/νος Καραμανλής το 56 όταν οι εργάτες οικοδομής ψήφισαν ΕΡΕ διότι πίστεψαν ότι θα τους δώσει δουλειά και έγινε, και το 74 όταν φόρεσε την Εθνική φορεσιά της συμφιλίωσης. 

Το έκανε ο Κ Μητσοτάκης όταν πήρε αυτοδυναμία αφού πέρασε τις συμπληγάδες της συγκυβέρνησης με Φλωράκη. Το έκανε ο Κώστας Καραμανλής με το άνοιγμα στο κέντρο και τον πολιτικό λόγο της ειλικρίνειας και της ευθύτητας. 

Τώρα είναι οι εξετάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που καλείται με θάρρος να αφήσει πίσω τα πρόσφατα λάθη του παρελθόντος και να ανοιχτεί στην κοινωνία περιορίζοντας όσους έχουν διχαστικό λόγο, και όσους απεχθάνονται το λαϊκό στοιχείο. 

ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Αυτή είναι η άποψη και ο σχολιασμός τoυ  πρ. βουλευτή Εύβοιας Κώστα Μαρκόπουλου για τα τεκταινόμενα στη ΝΔ, και δεν έχει και άδικο... με το ζητούμενο για εκείνον να μην είναι πλέον κυβερνήσεις συνεργασίας, άλλα η αυτοδύναμη εξουσία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...