Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις για το CLLD/LEADER στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου μαζί με την Αναπτυξιακή Εύβοιας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΑΣΕ), το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κύμη, τα Κριεζά και το Αλιβέρι, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του επιχειρησιακού σχεδιασμού του τοπικού προγράμματος <>.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ιδιώτες, αγρότες, αλιείς, εκπρόσωποι συνεταιρισμών και συλλόγων, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές δυνατότητες του
προγράμματος.



Παράλληλα, ο Δήμος εκπροσωπήθηκε στις τρεις συναντήσεις, από τον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου κ. Αθανάσιο Μπουραντά που ανέφερε ότι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας πάνω στις διαδικασίες εφαρμογής του προγράμματος CLLD/LEADER δίνει την δυνατότατα στην Δημοτική Αρχή και τους εμπλεκομένους φορείς να καταγράψουν ιδέες και απόψεις επί των οποίων θα σχηματιστούν οι τελικές προτάσεις. 

Επίσης, τόνισε ότι το CLLD/LEADER αποτελεί την ευκαιρία ώστε ο συνδυασμός, των στοχευμένων δράσεων δημοσίων έργων μαζί με την τόνωση των ιδιωτικών επενδύσεων και την ενίσχυση των συλλογικών δραστηριοτήτων, να βοηθήσει στην βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου.

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας - ΟΑΣΕ έκαναν την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος και απάντησαν σε απορίες και ερωτήσεις των παρευρισκομένων.


Παράλληλα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο anevialeader@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...