Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ στον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ν. Ευβοίας

Απάντηση σε όσα ανέφερε ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ του Νομού Ευβοίας Νίκος Κόκκος έκανε με σχόλιο του ο Πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντώνιος Πάρις Σώτος.

Επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος όπως λέει και ίδιος......και επ' ουδενί η ΕΙΝΝΕΥΒ δεν υποβαθμίζει το έργο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και των πληρωμάτων του, απαντάμε το εξής.


Οι διακομιδές προς και από το Νοσοκομείο Χαλκίδας καθυστερούν χαρακτηριστικά αφού οι συνεννοήσεις είναι και έγιναν ακόμη πιό χρονοβόρες με περιπτώσεις ασθενών να μένουν έως και 4 ημέρες παραπάνω στο Νοσοκομείο αλλά και επειγόντων περιστατικών που χρίζουν άμεσης διακομιδής να αναμένουν στα επείγοντα μέχρι να βρεθεί ελεύθερο ασθενοφόρο ίσως και από άλλη πόλη γιατί ή δεν υπήρχεδιαθέσιμο στην Χαλκίδα ή θα ερχόταν από μακρυά.Όταν το Νοσοκομείο είχε δικά του ασθενοφόρα και οδηγούς αυτά δεν υπήρχαν!!!

Αν θέλουν λοιπόν οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.....ας στηρίξουν την λειτουργία βάσει των αυξημένων αναγκών των πολιτών και όχι βάσει των "αυξημένων περικοπών" που τους επιβάλλονται λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων!!!Γιατί Δημόσια Δωρεάν Υγεία χωρίς αγώνες ενάντια στην πολιτική αυτή ......δεν πάνε μαζί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...