Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Καμπάνια της περιφέρειας Στ. Ελλάδας: "Η Λίμνη Ευβοίας δεν έγινε ποτέ ασπρόμαυρη"

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα την περιοχή της Λίμνης Ευβοίας θύμα από την πρόσφατη μεγάλη φωτιά, δημιουργώντας καμπάνια για την ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος για την περιοχή. 
Με τίτλο "Η Λίμνη Ευβοίας δεν έγινε ποτέ ασπρόμαυρη",  ο περιφερειάρχης Στερεάς
Κ, Μπακογιάννης αναφέρει:
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Εύβοιας , η Λίμνη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό προσφέροντας τις ίδιες , υψηλού επιπέδου, υποδομές και υπηρεσίες''

Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου η Λίμνη Ευβοίας δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα μετά τις πυρκαγιές.  Μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Εύβοιας , η Λίμνη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό προσφέροντας τις ίδιες , υψηλού επιπέδου, υποδομές και υπηρεσίες.

Συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο των δέντρων της. Συνεχίζει να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα περιβάλλον με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσίες ποιότητας, στο οποίο κυριαρχεί η μαγεία της φύσης.
 Η Λίμνη είναι εδώ, εσύ; 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...