Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 Β’ Κατηγορίας, που θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 15-24 Ιουλίου κι όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τα εισιτήρια για το «Τάσος Καμπούρης», στο οποίο θα αγωνίζεται και η Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών, θα τιμώνται προς δέκα ευρώ κι εκείνα για το «Μελίνα Μερκούρη» προς πέντε ευρώ. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στα εκδοτήρια του κάθε κλειστού.
Η ανακοίνωση: «Ένα… καρέ ημερών έμεινε για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (Β’ Κατηγορία, 15-24/07) στη Χαλκίδα. Η ομάδα ετοιμάζεται και μαζί «προθερμαίνεται» και ο κόσμος της πόλης, που αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία. Τα εισιτήρια των αγώνων θα διατίθενται αντίστοιχα στα εκδοτήρια του κάθε γηπέδου («Τάσος Καμπούρης» και «Μελίνα Μερκούρη»).
Για τους αγώνες στο «Τ. Καμπούρης» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ στην Α’ Φάση (15-20/07) και 10 ευρώ στη Β’ Φάση (22-24/07). Για τους αγώνες στο «Μ. Μερκούρη» τα εισιτήρια στοιχίζουν 5 ευρώ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Με ένα εισιτήριο ένας φίλαθλος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης μέρας, στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι…
«Τ. Καμπούρης»: Στις 14/07 από τις 10.00 έως τις 20.00 και από τις 15/07 από τις 11.00 και μέχρι το τέλος των αγώνων.
«Μ. Μερκούρη»: Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 15/07 και μία ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της ημέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου