Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Νίκος Μανώλης: Ντροπή και απογοήτευση η διοίκηση Ραβιόλου

Τις παλιές και ''ένδοξες'' συμπεριφορές της τότε αντιπολίτευσης Ραβιόλου όταν ήταν ο ίδιος δήμαρχος Καρύστου και που δυστυχώς επανήλθαν, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρύστου Νίκος Μανώλης.''Δραπέτευσαν στο χθεσινό Δημοτικό Δήμαρχος και δημοτικοί συμβούλοι-Ντροπή να αφήνουν το ΚΕΠ Μαρμαρίου κλειστό'' 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 
Να μπει ένα τέλος στο τέλμα που έχετε φέρει τον Δήμο Καρύστου - Κλειστό το ΚΕΠ της ΔΕ Μαρμαρίου για μια εβδομάδα

Ούτε καν δύο χρόνια δεν βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου Καρύστου η ομάδα Ραβιόλου και τα δείγματα γραφής είναι
απογοητευτικά. 

Εν συντομία αναφέρω 2 θέματα: 


1. Κλειστό λόγω διακοπών το ΚΕΠ Μαρμαρίου: από την προηγούμενη εβδομάδα το ΚΕΠ Μαρμαρίου ήταν κλειστό και άνοιξε μόλις σήμερα, κατόπιν έντονων διαμαρτυριών μου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. 

Είναι ντροπή να λείπει η αρμόδια υπάλληλος σε άδεια και η διοίκηση του Δήμου να μη φροντίζει να την αντικαταστήσει. 

Είναι ντροπή να μην είναι εις θέση να εξασφαλίσουν έστω και τις απλές καθημερινές λειτουργίες του Δήμου. 

Είναι ντροπή να αφήνουν το ΚΕΠ Μαρμαρίου, το οποίο κατά το παρελθόν έχει βραβευτεί ως μια επιτυχημένη διοικητική δομή, κλειστό επί μία εβδομάδα. 

Αν αυτή είναι η συμπεριφορά τους κατά τα πρώτα δύο έτη διοίκησής τους, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν αν μείνουν για αρκετό διάστημα στην ηγεσία του Δήμου. 

2. Δραπέτευση Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο: στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο έγινε κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα όχι μόνο της περιοχής, αλλά και του συνόλου του αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. 

Όταν η συζήτηση έφτασε στο 5ο θέμα, και ενώ υπολείπονταν 15 θέματα για να συζητηθούν, ο κ. Ραβιόλος με μερικούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης αποχώρησαν. 

Στην αίθουσα παραμείναμε 11 δημοτικοί σύμβουλοι, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν υφίστατο η απαραίτητη απαρτία των 14 μελών για να είναι έγκυρο το ΔΣ. 

Ανέφερα στον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βόσσο, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε καθώς δεν υπάρχει απαρτία και, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, αποχωρήσαμε. 

Του υπογράμμισα, επίσης, ότι η οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από το σώμα λόγω μη απαρτίας είναι άκυρη και άνομη και θα καταγγελθεί στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...