Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Όλη η Σκύρος μια καρδιά

Ο Δήμος Σκύρου σε συνεργασία με την «Coco-Mat Greece» και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνεργώ Κοινωνικά», υλοποιούν μια δράση «αγάπης» προς όλους τους φίλους και επισκέπτες του νησιού.

Η ιστορία βασίζεται στην χρησιμοποίηση υφασμάτων που περισσεύουν κατά την κατασκευή των προϊόντων της εταιρείας «Coco-Mat Greece» από την ομάδα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Συνεργώ Κοινωνικά» για την κατασκευή χρηστικών χειροποίητων αντικειμένων. Στόχος είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού και την επανένταξή τους στην
αγορά εργασίας.

‘’Κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει, όπως δεν περισσεύει και κανένα υλικό!!!!Κανένας κοινωνικός ή θρησκευτικός αποκλεισμός!!!’’ όπως δηλώνει η Σοφία Χαϊτίδου, εκπρόσωπος (εμπνεύστρια κι αντιπρόεδρος) της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ».




Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Δήμος Σκύρου αποφάσισε να συμμετάσχει στην εν λόγω δράση με την διάθεση υφασμάτινων καρδιών που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τον Δήμο μας, καθώς είναι ο πρώτος Δήμος που συμμετέχει σε αυτήν τη διαδικασία, μέσω των πρακτορείων εισιτηρίων της Σ.Ν.Ε. προς όλους τους επισκέπτες του νησιού μας-ως ένδειξη του φιλόξενου χαρακτήρα των Σκυριανών, αλλά πρωτίστως ως ένδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας τους.

Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...