Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρερήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενος για κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενή για κλοπή από επιχείρηση της περιοχής.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή ποσότητας χαλκού και χρηματικού ποσού, από οικία ηλικιωμένου στην περιοχή.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός & ένας ημεδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης.

Ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και (5) κυνηγετικά φυσίγγια.

Δύο (2) ημεδαποί (ένας άντρας & μία γυναίκα) στην Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, αντίσταση, εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών. Κατασχέθηκε μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε & της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα και στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τέλος, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς & του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...