Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Το Μαρμάρι "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" όλο το χρόνο και όχι μόνο την τουριστική περίοδο η προεκλογικά

Την δική τους παρέμβαση κάνουν με σχόλιο τους στην σελίδα τους στο fb η Νεολαία Μαρμαρίου για την άθλια κατάσταση στις παιδικές χαρές.

Δείτε τη αναφέρουν:

Με αφορμή την συνάντηση χτες στο Δημαρχείο Μαρμαρίου μεταξύ του Δημάρχου Κ.Ραβιολου με τους μελετητές, για την ανάπλαση της παραλίας του Μαρμαρίου και τις παιδικές χαρές,θα θέλαμε να κάνουμε μια
παράκληση ώστε να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατόν αυτά τα άθλια και κακόσυντηρημένα παλιοσίδερα τα οποία είναι το λιγότερο επικίνδυνα για τα παιδιά,και να υπενθυμίσουμε πως το Μαρμάρι "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" όλο το χρόνο και όχι μονο την τουριστική περίοδο η προεκλογικά..








Εμείς άπλα να προσθέσουμε ότι: 

Με Ειδικό Σήμα Καταλληλότητας Λειτουργίας θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες, πλέον, όλες οι παιδικές χαρές των ΟΤΑ αφού προηγουμένως έχουν ελεγχτεί και πιστοποιηθεί ανάλογα.

Άλλωστε, βάσει της νομοθεσίας αν ο Δήμος κρίνει πως μια παιδική χαρά είναι ακατάλληλη, οφείλει να την σφραγίζει ο ίδιος άμεσα ή να αποξηλώσει τα επικίνδυνα παιχνίδια, σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο κατά καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...