Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Επιτακτικός ο εσωτερικός διάλογος και το άνοιγμα στην κοινωνία

Την ανάγκη τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και αλληλεπίδραση παράλληλα με το άνοιγμα που επιχειρείται στην κοινωνία τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου, απευθύνοντας χαιρετισμό στη Νομαρχιακή Συνέλευση Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των κκ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Λευτέρη Αυγενάκη,  στη Χαλκίδα, όπου έγινε διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τον προγραμματισμό, τις παρεμβάσεις  και το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η  Νέα Δημοκρατία το αμέσως προσεχές διάστημα.


Ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε, ότι ήδη έχει ξεκινήσει και θα ενταθεί η προσπάθεια διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με περιοδείες και αντίστοιχες συνελεύσεις και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας: «Είμαστε σε φάση ανοίγματος στην κοινωνία και πάνω απ’ όλα ανοίγματος μεταξύ μας πρέπει  να μιλάμε, αυτή η αλληλεπίδραση πρέπει να κλιμακωθεί, γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από το φθινόπωρο, που θα αρχίσει να φαίνεται ότι αυτή η φοροκαταιγίδα δεν θα έχει τα αποτελέσματα που προσδοκούνε. Δυστυχώς,  εκτίμησή μας είναι, ότι ο κόφτης θα είναι αναπότρεπτος. Βιώνουμε μία κοινωνική καταστροφή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έκανε ένα σατανικό κόλπο, βάφτισε το όριο φτώχειας όριο πλούτου και φορολογούνε από εκεί και πάνω τούς πάντες, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους με αποτέλεσμα να οδηγούν σε  καταστροφή τη μεσαίας τάξη, που είναι η ραχοκοκαλιά μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και πρέπει να είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία». 

Με την ευκαιρία, επίσης, της παρουσίας στην εκδήλωση  του  πρώην υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε  έναν πολύ καλό φίλο-όπως είπε- της Εύβοιας και αυτό γιατί επί υπουργίας του συνέβαλε στη δημιουργία και λειτουργία του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας και το πιο σημαντικό η Εύβοια απορρόφησε πάνω από το μισό του εθνικού προϋπολογισμού για λιμενικά έργα και μάλιστα στα χρόνια της κρίσης ολοκληρώθηκε το Λιμάνι στην Κύμη, στην Κάρυστο, στο Μαρμάρι έγιναν σημαντικά έργα, ενώ και στο Μαντούδι λειτουργεί μία νέα γραμμή που συνδέει την Εύβοια με τις Βόρειες Σποράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...