Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας για τη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα

''Το Σάββατο 18 Ιουνίου η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής διοργανώνει εκδήλωση στην πόλη της Χαλκίδας με τίτλο “Ο πρωτογενής τομέας ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας”. 
Καταρχάς θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου Lucy
που δέχεται να πραγματοποιηθεί στο χώρο του η εκδήλωση του κόμματος του οποίου η ηγεσία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ομιλητές θα είναι ο αρχηγός των νεοναζί, Ν. Μιχαλολιάκος ο οποίος εκτός των κατηγοριών έχει αναλάβει και την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο επίσης κατηγορούμενος Η. Κασιδιάρης και ο Γ. Επιτήδιος.

Είναι απαράδεκτο την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, την ώρα που εξαπολύουν ρατσιστικές επιθέσεις σε χώρους παραμονής μεταναστών, να ανεχόμαστε τους φασίστες να προπαγανδίζουν την πολιτική τους στην πόλη μας και σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Μάλιστα, ο τίτλος της εκδήλωσής τους μας προϊδεάζει για το περιεχόμενο της: “ανάπτυξη” μόνο για τους Έλληνες.

Σε μια περίοδο που χιλιάδες μετανάστες ζουν στη χώρα μας, εγκλωβισμένοι από τις πολιτικές της ΕΕ που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση και η Χρυσή Αυγή δε χάνει ευκαιρία να υποστηρίζει, σε μια περίοδο που η κοινωνία μαστίζεται από την κρίση, το πώς θα βγούμε από το αδιέξοδο θα το αποφασίσουμε μαζί όσοι ζούμε, εργαζόμαστε και πονάμε για αυτόν τον τόπο, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής μας. Έλληνας δεν είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε εδώ, Έλληνας είναι όποιος νιώθει αυτόν τον τόπο δικό του και προσπαθεί να ριζώσει εδώ και να φτιάξει ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και για τους γύρω του.

Καλούμε τον κόσμο της Χαλκίδας να καταδικάσει και να γυρίσει την πλάτη στη φασιστοσυμμορία, να μην επιτρέψει να γίνει η εκδήλωση μίσους. 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 
 Όχι  στη ρατσιστική σύναξη της Χρυσής Αυγής 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.  Τ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...