Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Γιάννης Μανώλης: Η Δημοτική αρχή Καρύστου λειτουργεί με τοπικιστικά, μικροπολιτικά και εκδικητικά χαρακτηριστικά

Το δικό του σχόλιο κάνει ο Γιάννης Μανώλης σχετικά με την καθαριότητα και τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο Καρύστου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση στο Μαρμάρι, στα Στύρα και στην υπόλοιπη περιφέρεια του Δήμου είναι τραγική. 

Καλημέρα και χρόνια πολλά, Από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Τρίτη του Πάσχα ήμουν στην Καρυστία και όπως κάθε χρόνο γύρισα σχεδόν όλη την περιοχή. Η κατάσταση είναι πράγματι έτσι όπως την περιγράφει το
δημοσίευμα: "Κέρδισε το στοίχημα της καθαριότητας η Κάρυστος" http://sofiascomments.blogspot.gr/2016/05/blog-post_2.html. Μόνο που δεν λέει τίποτα για τα υπόλοιπα μέρη του Δήμου Καρύστου.

Η κατάσταση στο Μαρμάρι, στα Στύρα και στην υπόλοιπη περιφέρεια του δήμου μας είναι τραγική. Σκουπίδια παντού, νερά να τρέχουν, δρόμοι μέσα στη λακκούβα και το χώμα και κανείς δεν ενδιαφέρεται. 

Όλο το βάρος έχει πέσει τους τελευταίους μήνες στην παραλία Καρύστου. Καλώς βέβαια και φροντίζουν την παραλία, αλλά και οι υπόλοιπες γωνιές της πατρίδας μας χρειάζονται έστω τα ελάχιστα. Επιτέλους, είμαστε όλοι ισότιμοι πολίτες, με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις. Δεν είναι κάποιοι ποιο ίσοι από τους άλλους. 

Δυστυχώς, η δημοτική αρχή Καρύστου λειτουργεί με τοπικιστικά, μικροπολιτικά και εκδικητικά χαρακτηριστικά. 

Παρέλαβε ενιαίο δήμο και έχει δημιουργήσει μια κατάσταση που ακμάζουν οι λίγοι και παρακμάζουν οι πολλοί.

10 σχόλια:

  1. Γνωστό το ποιόν του καθενός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά κ. Μανώλη, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να γράφει ο,τι μπούρδα κατεβάσει η κούτρα του.
    Αδυνατώ να καταλάβω σχόλιο σου.
    Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έχουν γνώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και ο καθένας γράφει ότι κατεβάσει η κούτρα του. Το σχόλιο μου εστιάζει στην τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί παντού εκτός Καρύστου. Από την στιγμή που όλοι πληρώνουμε δημοτικά τέλη και φόρους, δικαιούμαστε να διεκδικούμε ίση μεταχείριση.
      Γ. Μανώλης

      Διαγραφή
    2. Με το γραφείο τύπου Ραβιολου τα έβαλες και συ βρε Γιάννη. Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοια πράγματα. Σχολίασα όσα αναφέρεις ποιο πάνω ότι είναι γνωστό το ποιόν του καθενός

      Διαγραφή
  3. Άπιαστα πουλιά, χίλια στον παρά...
    Κούκλα, η πανούκλα?
    Κύριοι σας αποστέλνω φώτο ευχόμενος να δημοσιευτούν, και όχι να λογοκριθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Μανώλη κατανοουμε την ευαισθησία που έχετε για το Μαρμαρι. Θεωρώ όμως ότι μόλις ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής αναφορικά με τον βιολογικό ο Δήμαρχος θα μπορέσει να βελτιώσει αρκετά θέματα και στο Μαρμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tην Μεγάλη Βδομάδα το Μαρμάρι ήταν πεντακάθαρο!Έφυγα για Πάσχα εκτός και δεν μπορώ να πω για την Αναστάση αλλά έλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιθανότερο είναι ότι μάλλον ζείτε σε άλλη περιοχή αγαπητέ μου. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ!!
      Πήγατε σε κάποιο περίχωρο, επ' ευκαιρία των επιτάφιων το αναφέρω, σε κάποιο χωριουδάκι, πέρα από τις μοστρες να δείτε την κατάντια! Σε ποια περιοχή αναφέρεστε??

      Διαγραφή
  6. Το Μαρμάρι ήταν καθαρότερο από όλες τις προηγούμενες χρονιές (ειδικά τις χρονιές επί δημαρχίας Μανώλη, με τοπικό πρόεδρο Γουλέτα) παρόλη την εκσκαφή για το έργο του βιολογικού. Μπράβο στους ανθρώπους της τοπικής κοινότητας και τους δημ. συμβούλους του Μαρμαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όταν θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και τους πάρει ο διάολος εκεί θα δουν πόσο καλά τα καταφέρνουν και στην καθαριότητα. Ο Δήμαρχος και οι δικοί του τα έχουν γράψει όλα στα παλιά τους τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...