Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

''Eργατικό ατύχημα το εγκεφαλικό επεισόδιο του ειδικευόμενου Ιατρού''

Την πλήρη διαφωνία του στο ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ, Αντώνιος - Πάρις Σώτος για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με την περίπτωση του ειδικευόμενου Ιατρού που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σήμερα (27/04/16) ήρθε σαν θέμα στο ΔΣ του Νοσοκομείου η περίπτωση του ειδικευόμενου Ιατρού που έπαθε το εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από 11/2 μήνα περίπου.
Η διοίκηση εξέφρασε την άποψη να διορίσει δικηγόρο για να εξετάσει την περίπτωση του συναδέλφου και εγώ διεφώνησα κάθετα με την απόφαση αυτή καθώς θεωρώ ότι ο συνάδελφος πρέπει να δικαιωθεί και να χαρακτηριστεί ως εργατικό ατύχημα όπως αιτιάται και ο ίδιος.

Ως εκπρόσωπος των Ιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου είχα και έχω την ηθική υποχρέωση να προασπίζω τα δικαιώματα των συναδέλφων και όχι σαν μερικούς-μερικούς που παρόμοια θέματα τα έκαναν "γαργάρα" κατά το παρελθόν. 

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της μετακίνησης των ΓΙ ιατρών και των Ιατρών των ΠΙ στα ΤΕΠ που έθεσα το θέμα της εκπόνησης γραπτών αρμοδιοτήτων των ΓΙ από τον Δ/ντή των ΤΕΠ. 

Για τους αγροτικούς ιατρούς διεφώνησα στην μετακίνησή τους αλλά αυτή η απόφαση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου,χωρίς να έχει αρμοδιότητα το ΔΣ του Νοσοκομείου, ο οποίος εμμένει και στην απόφαση για τους αγροτικούς.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...