Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Συνεδρίασε  την 27η  Απριλίου  2016,  ημέρα  Τετάρτη   και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σε τακτική δημόσια  συνεδρίαση  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας  διάταξης:


1.Σε αίτηση  Κριτσιμά  Μαρίας   για  την ανανέωση  της  άδειας  μουσικής  στο κατάστημά της  στη Παραλία  Κύμης.Εγκρίθηκε ομόφωνα.
2. Συζήτηση περί  των  εκδηλώσεων  προς  τιμήν του Ιωάννη Βελισσαρίου  και  των αδελφών Χαρτσά. Αποφασίσθηκε να προταθούν στο Δήμο ως ημερομηνίες υλοποίησης η 5η Ιουνίου και 12η Ιουνίου αντίστοιχα.
3. Έγινε ενημέρωση  περί  τρεχόντων θεμάτων, όπως περί των κεραιών αναλογικής τηλεόρασης, υπό του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου. περί της συντήρησης των παιδικών χαρών και περί της πληρωμής από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου οφειλόμενα προς ιδιώτες.
4. Υπό του Συμβούλου κ. Α. Μαργέλη τέθηκε το θέμα της δημιουργίας πρόσβασης προς τη θάλασσα για ΑΜΕΑ και από τον Σύμβουλο κ. Λ. Παππά το θέμα του χώρου στάθμευσης στο Σουτσίνι από την πλευρά της Παραλίας και το θέμα λειτουργίας της καντίνας. Επίσης είναι κοινή διαπίστωση η κακή κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας καθώς και των δασοδρόμων αρμοδιότητας Δασαρχείου Αλιβερίου.
ΣΧΟΛΙΑ:
1. Η συνεδρίαση με την παρουσία του Αντιδημάρχου και της Προέδρου της Ε.Ε.Β.Κ.Κύμης & Περιχώρων, εξελίχθηκε σε άριστη ατμόσφαιρα μια και ο σκοπός όλων είναι κοινός.
2. Ο Δήμος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά θέματα και η καθυστέρηση εγκρίσεως και λειτουργίας του προϋπολογισμού λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής αυξήσεως των  προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...