Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μεγάλη Πέμπτη η χώρα επί ξύλου κρεμάμενη…

«Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του» είχε πει πολύ εύστοχα ο Rothschild.

Ευρωπαίοι, λοιπόν, και ΔΝΤ υλοποιούν αυτό το ρητό με μεγάλη επιτυχία και κατά γράμμα στην χώρα μας.

Δεν έχουν ούτε ιερό και όσιο, μετά το «μαχαίρι» στις συντάξεις και στους μισθούς μας τώρα είναι σίγουροι ότι θα ολοκληρώσουν πιο εύκολα τους εκβιασμούς τους  με τα πρόσθετα «προληπτικά» μέτρα – με τέταρτο μνημόνιο, τα οποία ζητούν να ψηφιστούν άρον άρον μαζί με τα ασφαλιστικά και φορολογικά νομοσχέδια, για να ισχύσουν αυτόματα όποτε εκείνοι αποφασίσουν και γουστάρουν! 

Δηλαδή να απλώσουν το χέρι για να κλέψουν από το ελληνικό κράτος και τον Έλληνα πολίτη, ό,τι τους λείπει χωρίς πολλές πολλές κουβέντες.

Έτσι κι αλλιώς, δεν συναντούν και καμιά σοβαρή αντίσταση. Έχουμε γίνει μια απαίδευτη αγέλη που πηγαίνει όπου την πάνε. Μας έχουν εξαντλήσει πλέον, ακόμη και σκούπα που έχει γίνει σε όλα τα ταμειακά διαθέσιμα και ο λογαριασμός πάλι δεν βγαίνει.

Και σαν μην μας έφτανε αυτό, έχεις και το ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει τα στελέχη του στην TV για να μας πείσουν πως τα δικά τους Μνημόνια είναι καλύτερα από τα Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...