Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σύλληψη 49χρονου στην περιοχή της Λίμνης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, περίστροφο και φυσίγγια αυτού, ζυγαριά ακριβείας, κινητά τηλέφωνα,
καθώς και διάφορα σύνεργα για το διαχωρισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (27-04-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Εύβοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση - αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ανωτέρω περιοχή από τον 49χρονο, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τόσο εντός αυτής, όσο και στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

    (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης,
    (1) περίστροφο και (10) φυσίγγια αυτού,
    (1) ζυγαριά ακριβείας και (1) μεταλλικός τριφτής κάνναβης, με υπολείμματα της εν λόγω ουσίας,
    (1) στιλέτο και (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και
    σύνεργα για το διαχωρισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον συσκευασίες, ψαλίδια και διάφοροι κόπτες).

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...