Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η Επίσκεψη Τούρκων TOUR ΟPERATORS στην Εύβοια

Πραγματοποιήθηκε η Επίσκεψη Τούρκων TOUR ΟPERATORS στην Εύβοια – Την Επίσκεψη οργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 - 28 Μαρτίου 2016, η επίσκεψη των Τούρκων TOUR OPERATORS στην Εύβοια την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στοχευμένων πρωτοβουλιών του για την τουριστική προβολή του νησιού μας. 
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνέχεια της εποικοδομητικής συμμετοχής του Επιμελητηρίου - τον περασμένο Δεκέμβριο - στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Travel Turkey Izmir, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν καίριες και σημαντικότατες επαφές. Την αποστολή των Τούρκων επισκεπτών, αποτελούσαν 17 άτομα που αντιπροσώπευαν την TURSAB IZMIR. (Ένωση Τουριστικών γραφείων Σμύρνης). 

Το οδοιπορικό των Τούρκων TOUR OPERATORS στην Εύβοια, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται στη Μυτιλήνη και στη Χίο αλλά αναζητούν και νέους προορισμούς, αποτέλεσε γι αυτούς την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν ένα νέο και πολύ ελκυστικό, όπως και οι ίδιοι ανέφεραν, τόπο. 

Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης, οι φιλοξενούμενοι περιηγηθήκαν στην περιοχή της Αιδηψού, του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, της Χαλκίδας, και της Ερέτριας. 

Στόχος του Επιμελητηρίου ήταν να προβληθεί άμεσα και κατά τον αποδοτικότερο δυνατό τρόπο η Εύβοια, οι φυσικές ομορφιές της, ο ιστορικός πλούτος της, η τουριστική υποδομή της, η φιλοξενία της, τα προϊόντα της και οι υπηρεσίες της, ώστε να αποκομίσουν οι επισκέπτες τις καλύτερες κατά το δυνατόν εντυπώσεις. 

Να κατανοήσουν την φυσιογνωμία της και το συνολικό τουριστικό προφίλ της για να αποτελέσουν ιδανικά δίκτυα διαφήμισης και προώθησης του νησιού μας. 

Ο απώτερος σκοπός του Επιμελητηρίου ήταν η συγκεκριμένη δράση να αποτελέσει τη φόρμουλα για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεσες ή μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δύο λαών στον τομέα του τουρισμού. 

Για το λόγο αυτό οι Τούρκοι TOUR OPERATORS συμμετείχαν και σε κατ΄ ίδιαν συναντήσεις με ξενοδόχους, τουριστικούς φορείς και επαγγελματίες του χώρου, σε εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στην Αιδηψό και στην Ερέτρια. 

Την Τουρκική αποστολή οργάνωσε και συνόδευσε αντιπροσωπεία μελών της Διοίκησης του Επιμελητήριου, όπως ο Πρόεδρος Ιωάννης Λιονάκης, η Διοικητικός Σύμβουλος κα Ανδρομάχη Κολούτσου, η Διοικητικός Σύμβουλος κα Δέσποινα Καραμπέτσου, ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γούδας κλπ. Επίσης αντιπροσωπεία Ξενοδόχων - Τουριστικών Καταλυμάτων, όπως ο κ. Νίκος Στράτης και ο κ Μιλτιάδης Χέλμης. 

Για την επιτυχή κατάληξη της αποστολής το Επιμελητήριο Εύβοιας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν με την συμμετοχή τους. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστεί θερμά για την συμβολή τους στην άρτια υλοποίηση του προγράμματος την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, τα Ξενοδοχεία της Εύβοιας LUCY, PALIRROIA, NEGREPONTE και ΕΡΜΗΣ, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του ΕΟΑΕΝ (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ) κ. Θράσο Καλογρίδη, για την αμέριστη συμπαράσταση του. 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...