Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Όπως παλιά.... Τον έβγαλαν "λάδι"

Οι κυβερνητικοί έβγαλαν "λάδι" τον Φλαμπουράρη για το Πόθεν Έσχες. 
Με πέντε ψήφους υπέρ, και δύο κατά, έκλεισε η υπόθεση Πόθεν Έσχες του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Συγκεκριμένα, αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία στο πόθεν έσχες του κου Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής, Γιώργο Βαρεμένο, μετά την εισήγηση των ορκωτών λογιστών, που ασχολήθηκαν κατά προτεραιότητα με τον έλεγχο της δήλωσης του υπουργού, η Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία στο πόθεν έσχες του κου Φλαμπουράρη και η υπόθεση μπήκε πλέον στο αρχείο.

Ως προς την υπόθεση του πρώην υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, η Επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η παραπομπή του στη δικαιοσύνη για μη υποβολή πόθεν έσχες για το 2011 και 2012 όταν ήταν διευθυντής του γραφείου του τότε υπηρεσιακού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ωστόσο ο Γ. Χαρδούβελης είχε στείλει στην Επιτροπή υπόμνημα στο οποίο τόνισε ότι προχώρησε σε κατάθεση της δήλωσης εκ των υστέρων, η Επιτροπή την θεώρησε «μη κατατεθείσα» αφού δεν απευθυνόταν προς την αρμόδια επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής αλλά στην Επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όσο αναφορά τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, αν και οι ορκωτοί λογιστές πάρει εντολή για κατά προτεραιότητα έλεγχο της δήλωσης πόθεν έσχες του, η Επιτροπή δεν πήρε κάποια απόφαση σήμερα, Δευτέρα με την υπόθεσή του, αφού εκκρεμεί όπως η κατάθεση εγγράφων από μέρους του υπουργού.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...