Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ιστιαία - Σύλληψη για αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης για τα αδικήματα της αρπαγής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης κατακράτησης
Σε συνέχεια του από 06-02-2016 Δελτίου Τύπου μας, συνελήφθη χθες (23-02-2016) το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, 49χρονος ημεδαπός, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης του
κ. Ανακριτή του Β’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για τα αδικήματα της αρπαγής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης κατακράτησης.

Για την ίδια υπόθεση, την 05-02-2016 είχαν συλληφθεί στην Ιστιαία, από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, δύο (2) ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 58 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί σχετική ποινική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, των κλοπών και της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ για τον 58χρονο και τον 39χρονο διατάχθηκε η προσωρινή τους κράτηση σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Ο 49χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...