Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ανοικτή πρόσκληση Σώτου για το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ

Την Πέμπτη 11.02.2016 και ώρα 13.00 συνέρχεται το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ με θέμα ,εκτός των άλλων, την εγκύκλιο του Υπ.Υγείας για την εφημέρευση των ΓΙ στα ΤΕΠ των Νοσοκομείων.

Σημειωτέον ότι την Δευτέρα παραβρέθηκα σε συνάντηση των Δ/ντών των ΚΥ Ψαχνών & Αλιβερίου με τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας Στέλιο Ποδάρα και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής του Γ.Ν.Χαλκίδας Γιάννη Μαντά.

Εκεί συζητήθηκε ο τρόπος και η δυνατότητα κάλυψης των εφημεριών των ΤΕΠ από τους ΓΙ των

αντίστοιχων ΚΥ.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι το θέμα είναι πολύ καίριο και θα απασχολήσει το συνδικαλιστικό μας όργανο , όπως γνωρίζω και τις αντιδράσεις και τα αιτήματα των ΓΙ που εν πολλοίς είναι δικαιολογημένα.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το Υπ.Υγείας μπροστά στα αδιέξοδα της υποστελέχωσης προσπαθεί όπως με τους επικουρικούς έτσι και με τους ΓΙ να καλύψει την γύμνια του συστήματος εφημέρευσης των Νοσοκομείων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

Λύσεις θα βρούμε και γι αυτό σας καλώ όσους μπορείτε να έρθετε στο ΔΣ της Πέμπτης για να συμμετάσχετε στον διάλογο και την λήψη απόφασης,αν και στο ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ οι ΓΙ εκπροσωπούνται ικανοποιητικότατα!!!

Οι λύσεις είναι επώδυνες πλέον και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρίσκουμε πάντα μία χρυσή τομή συνεργασίας για το καλό των συναδέλφων αλλά και των ασθενών που απεγνωσμένα ζητούν την βοήθειά μας.

Συνεχίζουμε.......

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...