Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Παράρτημα Συνταξιούχων Νότιας Εύβοιας - Ολοκληρώνεται το έγκλημα - καταργείται ο κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης

Με ανακοίνωση του Παράρτημα Συνταξιούχων Νότιας Εύβοιας καλεί Συνταξιούχους και εργαζόμενους να εμποδίσουν τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης αναφέροντας χαρακτηριστικά... Σε κάθε χωριό , σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς να ανάψουν φωτιές για να κάψουν τη Συμφωνία με την Τρόϊκα.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ – ΑΝΕΡΓΕ –ΕΡΓΑΤΗ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ-ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΕΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ
Ολοκληρώνεται το έγκλημα . Καταργείται ο κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης , το τελευταίο αποκούμπι των συνταξιούχων , των ανέργων , της λαϊκής οικογένειας. Μας κήρυξαν τον πόλεμο . Δεν έχουμε άλλη επιλογή . Πρέπει να συγκρουστούμε με την πολιτική που οδηγεί στην πάρα πέρα εξαθλίωση του
Λαού .

Αυτό το μήνα θα φέρουν για ψήφιση στη βουλή αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ .

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ . Στα πλαίσια της κήρυξης ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ που θα πάρει παλλαϊκά χαρακτηριστικά .

Το έχουμε χρέος : Στα παιδιά και τα εγγόνια μας , να μην αφήσουμε να γίνουν σκλάβοι στο βωμό του κέρδους . Στις προηγούμενες γενιές που μας παρέδωσαν το Ασφαλιστικό που είχαμε . Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο οι συντάξεις . Είναι η πρόνοια, η υγεία , το φάρμακο , η περίθαλψη. Η υπονόμευσή του μας αφορά όλους . 

Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση περισσότερο επικίνδυνη που έχει αναλάβει να κάνει πράξη ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι .Αυτοί που καταδικάστηκαν σε τρείς προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις . Και είναι τέτοια γιατί προσπαθεί και σε ένα βαθμό καταφέρνει να πείθει το λαό να αποδέχεται τη χειροτέρευση της ζωής του σαν προϋπόθεση για τάχα καλύτερες μέρες. 

Υπηρετεί έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επιδίωξη της πλουτοκρατίας να επωμισθεί ο λαός τις συνέπειες της κρίσης , αυξάνοντας αυτή τα κέρδη της ή να έχει τις λιγότερες απώλειες .

Με το επιχείρημα , όσο πιο κοντά είναι το πετσί στο κόκαλο τόσο πιο κοντά βρίσκεται η ψυχή στο θεό , να περιμένουμε τη Δευτέρα Παρουσία για να δικαιωθούμε , αν όμως σήμερα νηστέψουμε .Όλες αυτές τις ανατροπές τις βαφτίζουν Κοινωνικά Δίκαιες . Δηλαδή είναι άδικο να υπάρχουν Συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι που να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς . Να παίρνουν όλοι το χαμηλότερο μεροκάματο ή σύνταξη . Να μοιραστούν δηλαδή τη φτώχια τους .Αυτό είναι το δίκιο τους , να πληρώνει ο φτωχός για να ζήσει ο φτωχότερος . Η ασφάλιση να πέσει στα νύχια των εταιρειών . 

Το Δίκιο μας λέει. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ που άρπαξαν όλα αυτά τα χρόνια και η οικονομία να λειτουργήσει στη βάση της εξυπηρέτησης των Λαϊκών αναγκών. Αλλά αυτό ούτε το θέλουν ούτε μπορούν να το κάνουν γιατί είναι υπηρέτες των συμφερόντων εκείνων που τα έφαγαν . Εμείς είμαστε από την άλλη πάντα . 

Οργανώνουμε την πάλη ενάντια σε αυτήν την προοπτική. Να εμποδίσουμε τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης .Να μη φτάσει στη βουλή , αν φτάσει να μην ψηφιστεί και αν ψηφιστεί να μην περάσει στη συνείδηση του Λαού . 

Σε κάθε χωριό , σε κάθε γειτονιά ,σε κάθε χώρο δουλειάς να ανάψουν φωτιές για να κάψουν τη Συμφωνία με την Τρόϊκα που έγινε Κουαρτέτο με αποκορύφωμα την ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.






Αγωνιστικά Ταξικά 10-1-2016 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...