Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Oλετήρας για την αγροτική οικονομία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας: Την ώρα που όλοι επικαλούνται την ανάγκη για παραγωγική ανασυγκρότηση με βάση τον Αγροδιατροφικό τομέα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ επιβάλλει πρωτοφανή υπερφορολόγηση στην παραγωγική διαδικασία, στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στη μεταποίηση, στα προϊόντα.

Η Κυβέρνηση που συνθλίβει την αγροτική οικονομία, τον Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφο, με μια ακατανόητη και αχρείαστη φορολογική πολιτική.

Η κυβέρνηση που τριπλασιάζει τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών.

Η Κυβέρνηση που υπονόμευσε τις εξαγωγές με τα CapitalControls.

Η κυβέρνηση που δεν κατάφερε να ξεκινήσει κανένα αναπτυξιακό πρόγραμμα στον αγροτικό τομέα.

Η κυβέρνηση που αύξησε τον ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και τις ζωοτροφές.

Η κυβέρνηση που ψάχνει «ισοδύναμα» φορολογώντας τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα ενώ εξασφαλίζει προνομιακή φορολογία για τα εισαγόμενα.

Υποδέχθηκε σήμερα στην Αθήνα τους Αγρότες απ’ όλη την Ελλάδα, με αδικαιολόγητη βία συλλήψεις και δακρυγόνα.

Η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου έδειξε πολύ νωρίς το αντιδημοκρατικό της πρόσωπο, τον αυταρχισμό της και την αδυναμία της να συζητήσει με τις παραγωγικές τάξεις της χώρας.

Παράλληλα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνει για ακόμη μια φορά την απέχθεια της σε ότι είναι παραγωγικό και καινοτόμο, σε ότι μπορεί να παράγει νέο πλούτο, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να συμβάλει στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας με την επιβολή φόρου στο εμφιαλωμένο κρασί. Σήμερα στην χώρα λειτουργούν 700 μικρές και μεγάλες οινοποιητικές μονάδες οι όποιες συνεργάζονται με 200.000αμπελουργούς και απασχολούν περισσότερους από 20.000 εργαζόμενους. Τα Ελληνικά κρασιά εκτός από τις διεθνείς αγορές κατακτούν και διεθνή βραβεία ποιότητας.

Σε όλη την χώρα έχουν δημιουργηθεί μοναδικά σε ομορφιά επισκέψιμα «Κτήματα» συμβάλλοντας εκτός από την αγροτική και στην τουριστική ανάπτυξη.

Δυστυχώς Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λειτουργεί ως ολετήρας για την αγροτική οικονομία.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...