Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Σιρόπιασε..... το Ευρωκοινοβούλιο με τα λεγόμενα του Ολάντ για την Ελλάδα

«Εγκαταλείψαμε την Ελλάδα, μια χώρα της οποίας ο πολιτισμός μάς φωτίζει ακόμη. Απαρνηθήκαμε τις ευθύνες μας έναντι της ελληνικής κυβέρνησης....
Ελπίζω τώρα ν αρχίσουμε να μιλάμε για το χρέος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατά την ομιλία του στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μαζί με την Άγγελα Μέρκελ, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ενοποίηση της
Γερμανίας.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θαρραλέος πολιτικός και θέλησε να συμβουλευτεί τον λαό του πριν συμφωνήσει για το πρόγραμμα.
Τώρα ελπίζω να αρχίσουμε να μιλάμε και για το χρέος», προσέθεσε τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει στις μεγάλες προκλήσεις που αποτελούν η χρηματοπιστωτική κρίση, η μετεξέλιξή της σε ανθρωπιστική, οι μεταναστευτικές ροές και η τρομοκρατία, με «ευθύνη, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα», τρεις αρχές που επανέλαβε με έμφαση.
Σημειώνεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος Πρόεδρος απευθύνονται σήμερα από κοινού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε μία« ιστορική επίσκεψη σε μια ιστορικά δύσκολη περίοδο», όπως είχε τονίσει ο πρόεδρος του Σώματος, Μάρτιν Σουλτς.
κείμενο από το imerisia.gr

Αλέξη γερά και σκούπα τα λεφτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...