Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Κάλεσμα για έκτακτη συνεδρίαση στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Κάλεσμα του συνδυασμού ''Ταξικη Ενοτητα'' στο προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας και Σωματεία για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ:
''Μπροστά στο έγκλημα που συντελείται απέναντι στις εργατικές λαϊκές οικογένειες με το πολυνομοσχέδιο που έφερε η συγκυβέρνηση
ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά ακόμα περισσότερο με αυτά που ακολουθούν, καμιά συνδικαλιστική οργάνωση δε δικαιούται να μένει απαθής. Ο κάθε συνδικαλιστής έχει ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους που τον εμπιστεύθηκαν, να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να οργανώσει την πάλη απέναντι σε αυτήν την πολιτική.

Παίρνονται μέτρα που μετατρέπουν σε κόλαση τη ζωή μας αφού προβλέπουν δουλειά χωρίς όρους και δικαιώματα μέχρι τον τάφο.

Ο στόχος είναι να προσφέρουν στα μονοπώλια πάμφθηνους εργάτες και άφθονη χρηματοδότηση για να ξεκινήσει η αντιλαϊκή ανάπτυξη που ευαγγελίζονται στα συντρίμμια των όσων με θυσίες και αίμα κατέκτησε η εργατική τάξη και ο λαός τις προηγούμενες δεκαετίες.

Να μην το επιτρέψουμε. Καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση. Όλοι στο δρόμο

Να οργανώσουμε τον αγώνα απέναντι στην αντεργατική αντιλαϊκή επίθεση, χωρίς καθυστέρηση

Στα πλαίσια αυτά ζητάμε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη προκειμένου να παρθεί απόφαση συμμετοχής στα συλλαλητήρια στις 22 0κτώβρη, που έχει καλέσει το ΠΑΜΕ και ήδη συμμετέχουν εκατοντάδες σωματεία σε όλη τη χώρα και στην Εύβοια. Να παρθεί απόφαση για απεργία στις 12 Νοέμβρη και λήψη μέτρων για την επιτυχία της.

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...