Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νίκος Λυσιγάκης με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ στην Εύβοια

''Θέλω να είμαι με αυτούς που αναζητούν λύσεις και όχι μ' αυτούς που μόνο κρίνουν. Για το λόγο αυτό, αποφάσισα στις προσεχείς εκλογές να αποδεχτώ την πρόκληση και είμαι υποψήφιος στην 8η θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια. Την πατρίδα μου.
Προφανώς και δε θα εκλεγώ. Με τη συμμετοχή μου όμως, θέλω να προκαλέσω συζήτηση για μία σειρά από ζητήματα στα οποία η κοινωνία σήμερα ζητά απαντήσεις. Το τελευταίο διάστημα αδιαμφισβήτητα γυρίσαμε
πίσω. 

Το ζήτημα σήμερα είναι να ξεπεράσουμε τα λάθη και να βάλουμε τις βάσεις, ώστε να φύγουμε Μπροστά. Με ελευθερία στην αγορά, σύγχρονη αντίληψη για τα κοινωνικά δικαιώματα και ένα ευέλικτο αξιολογημένο Δημόσιο.

Στόχος μου είναι να εκφράσω τους συνομιλίκους μου. Εκείνους που αναζητούν ίσες ευκαιρίες, πιστεύουν στο μέτρο και τη λογική και είναι έτοιμοι να εργαστούν από κοινού, ώστε ο τόπος μας να αναπτυχθεί στο βαθμό που του αξίζει.

Η σύγχρονη Ελλάδα που οραματιζόμαστε, δε θα αλλάξει μόνο μέσα από τους οικονομικούς δείκτες. Θα αλλάξει κυρίως αν καταφέρουμε να απαλλαχτούμε από χρόνιες παθογένειες, πιστέψουμε τις μεταρρυθμίσεις και κλείσουμε οριστικά τα παράθυρα της διαφθοράς, της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας του παρελθόντος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι πολιτική σταθερότητα, συνεργασία και προοπτική. 

Η διέξοδος λοιπόν, είναι ακριβώς μπροστά μας. Είναι ώρα να φύγουμε Μπροστά. Να δώσουμε στη χώρα ξανά σιγουριά για το μέλλον και στην Εύβοια τη δυνατότητα να αναπτυχθεί απαλλαγμένη από ιδεοληψίες, αλλά βασισμένη πάνω σε ένα συντεταγμένο παραγωγικό πλάνο.

Νίκος Λυσιγάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Ευβοίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Νίκος Λυσιγάκης, 29 ετών Υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Είναι γιος του αξιωματικού (ε.α) της Πολεμικής Αεροπορίας Διαμαντή Λυσιγάκη και της Όλγας Κυριάκη. 

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: 

- Πολιτικής Στρατηγικής & Επικοινωνίας (Brussels School of International Studies) 

- Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση & Βιώσιμη Ανάπτυξη (Πάντειο Πανεπιστήμιο) 

Από το 2010 έχει εργαστεί σε εταιρίες επικοινωνίας, media και πολιτικούς οργανισμούς στις Βρυξέλλες και την Αθήνα. 

Ήταν Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ ως Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού (2010-2013) και από το 2010 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. 

Το 2014 ήταν εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην Πολιτική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP). 

Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (2007-2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...