Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικά προγράμματα την νέα σχολική χρονιά, από τα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Ν. Ευβοίας

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, τα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Ν. Ευβοίας θα ήθελαν να ενημερώσουν την εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύτερο κοινό ότι έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και τις δεξιότητες των μαθητών.
Περιλαμβάνουν διάφορες θεματικές ενότητες, δραστηριότητες, εργαστήρια, εκδόσεις και συνοδεύονται από εφαρμογές πολυμέσων και υπερμέσων, μέσα από τις οποίες μάλιστα οι μαθητές δημιουργούν νέο περιεχόμενο.


Ορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργούνται κατά παραγγελία, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της σχολικής μονάδας. 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Γ.Α.Κ. Ευβοίας περιλαμβάνουν και σεμινάρια και εργαστήρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στον ιστότοπο των Αρχείων Ν. Ευβοίας (http://gak.eyv.sch.gr) είναι διαθέσιμο φυλλάδιο στο οποίο παρουσιάζονται συνοπτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Γ.Α.Κ. Ευβοίας (http://gak.eyv.sch.gr/Drast/Ekpaid/Educ_Progr-Prsnt_A4_sh.pdf). Στον ιστότοπο είναι επίσης διαθέσιμη η έκδοση Η τοπική ιστορία στο σχολείο. Μεθοδολογικές προσεγγίσεις (http://gak.eyv.sch.gr/Ekd/loc_hist.pdf), καθώς και φύλλα εργασίας για ανάλυση διαφόρων τύπων τεκμηρίων (γραπτού τεκμηρίου, φωτογραφίας, γελοιογραφίας κ.λπ.): http://gak.eyv.sch.gr/Drast/Ekpaid/Ekpaid_ferg.html

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς (2221085295) ή να μας αποστείλετε μήνυμα στο mail@gak.eyv.sch.gr.

Για τα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Ν. Ευβοίας
Κάλλια Χατζηγιάννη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...