Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αντώνης Σώτος - Το διπλό ΟΧΙ είναι το μόνο περήφανο ΟΧΙ για τον Λαό

Για το Δημοψήφισμα........που μας προέκυψε ,αν μας προκύψει τελικά!!! Την Κυριακή 5 Ιουνίου καλούμαστε να ψηφίσουμε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, επί μίας συγκεκριμένης ερώτησης που ουσιαστικά συντάσσεται το ΝΑΙ με την πρόταση των "Θεσμών, Δανειστών, ΕΕ κλπ ξένων δυνάμεων " και το ΟΧΙ απορρίπτει αυτή την πρόταση αλλά ..........το αλλά μπορούμε να το αναλύσουμε. 

Ας πούμε όμως πρώτα τα του ΝΑΙ που είναι σαφή και με προσέγγιση στο 99,9% τα εξής:

Το ΝΑΙ είναι όλα όσα έχουμε υποστεί από την αρχή των Μνημονίων μέχρι
τώρα......(εκατομμύρια πτωχών και ανέργων, αυτοκτονίες,φοροεπιδρομές, περικοπές μισθών συντάξεων κλπ). Και πάνω κάτω το ξέρουμε αυτό το ΝΑΙ γιατί το έχουμε ζήσει στο πετσί μας τα τελευταία 6 χρόνια. 

Ας δούμε όμως το ΟΧΙ τι ΟΧΙ είναι είναι αυτό...........μήπως είναι το ΟΧΙ του Λαόυ το ΄40 , ή το ΟΧΙ της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή, ή μήπως το ΟΧΙ του ΄21 στους Τούρκους αλλά και τους ντόπιους κοτσαμπάσηδες; 

Ας θυμηθούμε μόνο τι είπε ο Πρωθυπουργός στην ΕΡΤ : -«Το δημοψήφισμα είναι η συνέχεια των διαπραγματεύσεων με άλλους όρους». -«Κάνουμε δημοψήφισμα για ουσιαστική επανέναρξη των διαπραγματεύσεων». -

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, θα είναι στη διαπραγμάτευση και μετά το δημοψήφισμα». -«Θα πάρουμε μια συμφωνία αν τη φέρουν ακόμα και στο παρά 5’». -

«Θα πληρώσουμε το ΔΝΤ αν μας δώσουν τη συμφωνία που καταθέσαμε». Αλλά και σήμερα με επιστολή του προς τον Γιούνκερ όπου πλέον αποδέχεται ..........όλα όσα μας καλεί με το δημοψήφισμα να απορρίψουμε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!!! 

Τόση περηφάνια στο ΟΧΙ αυτό της Κυβέρνησης ομολογώ ούτε αυτοί που είναι υπέρ του ΝΑΙ δεν την φτάνουν.....σε υποταγή προς τους Θεσμούς και λοιπούς "εταίρους" της ΕΕ και ΔΝΤ!!!! 

Τι μας μένει λοιπόν σαν Λαός όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο;

Η διπλή απόρριψη των κίβδηλων ΟΧΙ και ΝΑΙ με ένα διπλό ΟΧΙ που αν θέλετε μπορεί να γίνει ΟΧΙ είς την "ν" (όπου "ν" ισούται με την υποταγή στους όρους τόσο των δανειστών αλλά και της κυβερνητικής υποταγής στους Θεσμούς και την ΕΕ). 

Διπλό ΟΧΙ στην ΕΕ, που σημαίνει αποδέσμευση από την λυκοσυμμαχία και μονομερή διαγραφή του χρέους με Λαϊκή Εξουσία. 

Το μόνο περήφανο ΟΧΙ για τον Λαό........... 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...