Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Στερεά: Συλλήψεις (12) ατόμων για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθη ημεδαπός στην περιοχή Υψηλάντης Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν δύο (2) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής από οικίες στην ανωτέρω περιοχή.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας επίσης σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας.

Τέλος συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, ένας ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Φθιώτιδας, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...