Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Στερεάς Ελλάδας - Ιούνιος 2015

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρńσεων (ΣΕΤΕ), προχώρησε στη σύσταση του Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία, το οποίο και ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2014. 
Με την νέα αυτń δομń, δίνεται βńμα στην τοπικń κοινωνία του τουρισμού, στους επαγγελματίες, στις επιχειρńσεις και στους εργαζόμενους. Το Περιφερειακό Γραφείο, αξιοποιώντας
την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ και της Marketiηg Greece, ενεργεί συμβουλευτικά προς την Περιφέρεια και τις τοπικές αρχές ενώ στηρίζει την τοπικń επιχειρηματικότητα & την Κοινωνία του Τουρισμού. 
Το Περιφερειακό Γραφείο, μέσω του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, συμβάλει στην τουριστικń εκπαίδευση και κατάρτιση, στην παροχń επιστημονικńς και τεχνικńς υποστńριξης και στην ενίσχυση των μηχανισμών ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Επιπρόσθετα, μέσω της Marketiηg Greece, συμβάλει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των τουριστικών προϊόντων και προορισμών της Περιφέρειας, στην Επικοινωνία & το Marketiηg του τουριστικού τους προϊόντος, στην υλοποίηση ψηφιακών καμπανιών, στην προβολń και προώθηση σε στοχευμένες αγορές - στόχους και τέλος στο ÒΆνοιγμαÓ νέων αγορών με νέα κανάλια επικοινωνίας. Η Κουτσούπη Αννα και η Σομπόνη Ειρńνη στελεχώνουν το Περιφερειακό Γραφείο Στερεάς Ελλάδας και βρίσκονται σε διαρκń συνεργασία με την Περιφέρεια αλλά και όλους τους τουριστικούς φορείς της περιοχńς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...