Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μία εβδομάδα χωρίς νερό οι Στουπαίοι

Γιάννης ΜανώληςΑπό την προηγούμενη Τετάρτη έχει διακοπεί η παροχή ύδρευσης στου Στουπαίους. Παρότι οι λογαριασμοί ύδρευσης έρχονται διπλοί και τριπλοί, συμπεριλαμβανομένων και προηγούμενων λογαριασμών που έχουν προ καιρού εξοφληθεί, η δημοτική αρχή Καρύστου επιδεικνύει χαρακτηριστική αδράνεια και αδιαφορία να επιλύσει ένα μείζον ζήτημα.

Περιοχές του δήμου Καρύστου έχουν ήδη πει "το νερό, νεράκι", πληρώνοντας υπέρογκα ποσά ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν νερό. Ο θεός να βάλει το χέρι του, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι ανάγκες και τα προβλήματα με την ύδρευση πολλαπλασιάζονται.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Μανώλης

5 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον δώσαμε 4000 ευρώ για να κουρέψουμε τις μουριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην διψάσουν οι άνθρωποι δίκιο έχουν κ. Μανώλη, αλίμονο!! άλλα μιας και ο λόγος περί Στουππαίων.... για το πυρόπληκτο ταμείο χρηματοδότησης και τα 1.200.000 ευρώ του πρώην δήμου Στυρέων στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και τη παράτυπη μεταφορά τους στους Στουππαίους έχει να μας πει τίποτα ο φίλτατος Γιάννης ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια παρατυπη μεταφορα. Ο πρωην δημος Μαρμαριου ηταν ο μοναδικος που ειχε ωριμες μελετες για το εργο. Δυστυχως στα Στυρα ασχολοντουσαν με αλλα πραγματα και δεν εβασαν βαση στησυνταξη μελετων. Και επι τη ευκαιρια το εργο εχει δημοπρατηθει και θα μπορουσε να ξεκινησει απο Σεπτεμβριο. Χρειαζεται απλα να υπογραφει η συμβαση. Ο κ. Ραβιολος βρηκε πολλα αιτημα και δημοπρατημενα εργα. Μονο μια υπογραφη και το εργο ξεκινουσε! Δεν το εκανε για δικους του αδιανοητους λογους Δεν πειραζει. Ας τα αφησει να παρει τους πορους η κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να τρέχουμε για νερά μωρέ; για τραπεζωματα και καμιά φωτογραφία καλοί είμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά έλεγε πριν 14 μήνες ο κ. Ραβιόλος για το νερό: http://sofiascomments.blogspot.gr/2014/03/blog-post_658.html?spref=fb Σήμερα αφενός, οι λογαριασμοί ύδρευσης έχουν αυξηθεί και αφετέρου, οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν χειροτερεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...