Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Εως τις 27 Μαΐου οι πληρωμές στις εφημερίες γιατρών των Νοσοκομείων της Εύβοιας

Έως τις 27 Μαΐου θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων  γιατρών των Νοσοκομείων της Εύβοιας  οι εφημερίες για το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντώνιος - Πάρις Σώτος

Από το γραφείο μισθοδοσίας με πληροφόρησαν ότι όντως έχουν έρθει τα χρήματα των εφημεριών για το 3μηνο Ιαν-Μαρ 2015 και θα πληρωθούμε κανονικά στις 27 Μαΐου χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των υπαλλήλων της μισθοδοσίας των Νοσοκομείων μας και της ΕΙΝΝΕΥΒ.

Σημειωτέον ότι μέχρι και σήμερα η ΕΑΠ είναι ανοικτή για ανάρτηση των ενταλμάτων για όσα Νοσοκομεία έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν την διαδικασία ενταλματοποίησης.

Δυστυχώς ,ανά το πανελλήνιον ,δεν είναι πολλά τα Νοσοκομεία αυτά και αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στην δυσλειτουργία των συλλογικών μας οργάνων (Ενώσεων και 3μελών επιτροπών).Επίσης παραμένει σε εμπλοκή το θέμα των εφημεριών των ΚΥ ,και πιέζουμε για να βρεθεί τάχιστα λύση. (http://einnev.blogspot.gr/2015/05/5.html )

Η Εύβοια έχει την τιμή να βρίσκεται στην προμετωπίδα και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την αποπληρωμή των εφημεριών χάρις στην άψογη συνεργασία με τις διοικητικές υπηρεσίες των Νοσοκομείων μας.

Συνεχίζουμε...........

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ


http://notios-evoikos.blogspot.gr/2015/05/5_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...