Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταδικάζει την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου

Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταδικάζει την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου που ζητά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα αποθεματικά και των Νοσοκομείων να κατατεθούν στην ΤτΕ.
Η πράξη αυτή εξουδετερώνει στην ουσία την όποια ελπίδα αποληρωμής των πρόσθετων εφημεριών που είχαν τα Νοσοκομεία για να καλύψουν την ήδη επισφαλή τους εφημέρευση, με το καθεστώς των πρόσθετων εφημεριών του 9%.
Το Νοσοκομείο Χαλκίδας καλείται να καταθέσει το ποσόν του 1.000.000 ευρώ που διαθέτει στην ΤτΕ λόγω αυτής της νομοθετικής ρύθμισης.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ καλεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου να μην συμμορφωθεί με την κατάπτυστη αυτή ρύθμιση που θυμίζει μνημονιακές εποχές, και δηλώνει ότι μέσω του εκπροσώπου της (πρόεδρος ΕΙΝΝΕΥΒ) θα ηγηθεί της προσπάθειας να μην πλειοψηφίσει η πρόταση αυτή από το ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου.
Δηλώνουμε ότι τα αποθεματικά των Ταμείων των Νοσοκομείων είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού και δεν θα πρέπει να γίνουν βορά των τοκογλύφων δανειστών.
Ο Ελληνικός Λαός έχει ματώσει χρόνια τώρα πληρώνοντας τα χρέη της πλουτοκρατίας γι αυτό τα αποθεματικά των Ταμείων πρέπει να επιστρέψουν στον Λαό σαν κοινωνικές παροχές.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...