Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αίτημα της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Ιστιαίας- Αιδηψού για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την μεταφορά των ταμιακών διαθέσιμων των δήμων

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δήμαρχο Ιστιαίας- Λ. Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου ο δημοτικός σύμβουλος της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», Θανάσης Καμαράτος, ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για αύριο Τετάρτη 22/4/2015 με θέμα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης για την μεταφορά των ταμιακών διαθέσιμων των δήμων στην ΤτΕ.

Η κυβέρνηση, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος, βάζει χέρι και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων οργανισμών. Την ίδια στιγμή, προχωράει η δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με

αποφάσεις των διοικήσεών τους.

Αυτές οι ενέργειες θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω περικοπή κοινωνικών δαπανών και την ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης των λαϊκών στρωμάτων.

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ζητά από το δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας- Αιδηψού να καταδικάσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και να ζητήσει την άμεση ανάκλησή της.

Ιστιαία, 21 Απρίλη
Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Ο δημοτικός σύμβουλος
Καμαράτος Θανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...