Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρύστου με θέμα την ΠΝΠ της κυβέρνησης για τα ταμιακά διαθέσιμα των δήμων

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Ραβιόλο η δημοτική σύμβουλος της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Κούλα Βρανά ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για αύριο Τρίτη 21/4/2015 με θέμα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης για την μεταφορά των ταμιακών διαθέσιμων των δήμων στην ΤτΕ.
Η κυβέρνηση, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος, βάζει χέρι και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων
οργανισμών. Την ίδια στιγμή, προχωράει η δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με αποφάσεις των διοικήσεών τους.

Αυτές οι ενέργειες θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω περικοπή κοινωνικών δαπανών και την ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης των λαϊκών στρωμάτων.

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ζητά από το δημοτικό συμβούλιο Καρύστου να καταδικάσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και να ζητήσει την άμεση ανάκλησή της.

Κάρυστος, 20 Απρίλη
Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Η δημοτική σύμβουλος
Κούλα Βρανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...