Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Το "Ποτάμι στην Εύβοια διευρύνεται

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2014, ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσίευσε μια πρόσκληση για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κινήματος. Έτσι, ένα χρόνο πριν γεννήθηκε το Ποτάμι. Μόλις 88 μέρες μετά, το Ποτάμι συμμετείχε δυναμικά στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 και εξέλεξε δύο ευρωβουλευτές που εντάχθηκαν στην ομάδα Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Πριν ένα μήνα, στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, το κίνημα απέκτησε και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με 17 βουλευτές. Αυτό τον
τελευταίο χρόνο, εμείς οι άνθρωποι του Ποταμιού εργαστήκαμε σκληρά και προτείναμε στους Έλληνες πολίτες όραμα, στρατηγική και πολιτικές για να βγει η χώρα από την κρίση. Και οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και με τη συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας.


Τώρα, ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθούμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες μας υποχρεώσεις, για να μπορέσουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά.

Στις 8 Μαρτίου διοργανώνεται Πανελλήνια προσυνεδριακή διάσκεψη των στελεχών του Ποταμιού στην Αθήνα και τον Ιούνιο είναι προγραμματισμένο να γίνει το δεύτερο συνέδριο του Ποταμιού, μετά το ιδρυτικό που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2014. 

Παράλληλα, το Ποτάμι στην Εύβοια διευρύνεται και οι εθελοντές του αναλαμβάνουν ρόλους για την καλύτερη λειτουργία του και παρέμβαση στη δημόσια ζωή.

Οι Δημήτρης Βαρελάς, Ειρήνη Τιοπούλου και Ηλίας Τσέλιος είναι οι Περιφερειακοί Συντονιστές του Ποταμιού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Φρίντα Αποστολοπούλου και Στάθης Κουρνιώτης είναι οι Τοπικοί Συντονιστές στην Περιφερειακή Ενότητα της Εύβοιας.

Οι Γιώργος Κακάτσος (νότια Εύβοια), Μπάμπης Κοροβός (βόρεια Εύβοια), Ευαγγελία Μιμίκου και Δημήτρης Τούσης (κεντρική Εύβοια) είναι οι συντονιστές υπεύθυνοι για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τις επόμενες ημέρες, οι εθελοντές του Ποταμιού στην Εύβοια θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση μιας σειράς πολιτικών εκδηλώσεων. Παράλληλα, θα συμβάλλουμε στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της τοπικής αυτοδιοίκησης που βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάθεση προτάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση της Εύβοιας.

Γραφείο Τύπου Εθελοντών Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...